Next Top Model ΔΙΑΡΡΟΗ: Αποχωρεί ένα από τα φαβορί του reality;
Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα στο Next Top Model!

To Next Top Model είναι από τα reality που κρατά το τηλεοπτικό κοινό με αγωνία και δεν είναι λίγοι αυτοί που συζητούν με την παρέα τους για τα νεαρά μοντέλα που βρίσκονται στο σπίτι.

Οι κριτές του Next Top Model, Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός αποφάσισαν για τα κορίτσια που εμφανίζονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες κάθε Δευτέρα και Τρίτη ενώ είναι και αυτοί που αποφασίζουν ποια παίκτρια θα αποχωρεί.

Στο Next Top Model έχουν αρχίσει και ξεχωρίζουν κάποια κορίτσια, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα υπάρξουν ανατροπές.

Σύμφωνα με την Espresso, μια από τις «δυνατές» παίκτριες που θα βρεθεί εκτός σπιτιού είναι η Ξανθή Τζεφερού. Η Ξανθή, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα θα βρεθεί εκτός εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας.

Η 20χρονη Ξανθή είχε αποκαλύψει στα castings πως πάσχει από διαβήτη τύπου 1, αλλά είχε δηλώσει πως το συγκεκριμένο πρόβλημα δε θα είναι εμπόδιο για να πραγματοποιήσει τα όνειρα της.

Η Ξανθή είναι ένα από τα φοβορί του Next Top Model και οι κριτές έχουν να πουν μόνο καλά σχόλια για τις φωτογραφίσεις της αλλά και για τη γενικότερη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι.

Τα επεισόδια του reality είναι μαγνητοσκοπημένα, με αποτέλεσμα να έχουν βγει αρκετές παίκτες αλλά προς το παρόν δεν είναι τίποτα σίγουρο!

Τώρα απλά περιμένουμε να δούμε τι ισχύει!

Δες και αυτό: Next Top Model: Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της γνωστής τριάδας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;