Διαμόρφωσε αυτές τις συνήθειες στη δουλειά και θα ανέβει η παραγωγικότητα σου!
Δώσε το κατάλληλο boost απλά και εύκολα!

Θέλεις να γίνεις πιο παραγωγικός στη δουλειά σου αλλά δεν έχεις καταφέρει να βρεις ακόμη τους κατάλληλους τρόπους για να το κάνεις; Μήπως να τσεκάρεις τους παρακάτω τρόπους;

Η δουλειά μας πρέπει να είναι σημαντική και εφόσον μας επιτρέπουν οι συνθήκες και η διάθεση μας να είμαστε καλοί, πρέπει να ανακαλύπτουμε τρόπους για να δημιουργούμε ακόμη καλύτερες καταστάσεις.

Όλοι χρειαζόμαστε μια μικρή, τονωτική ένεση για να γίνουμε πιο δημιουργικοί στη δουλειά μας και να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας διάφορα tasks που μας αναθέτουν οι υπεύθυνοι μας. Όλα έχουν τον τρόπο τους.

Αυτοί είναι οι τρόποι για να δώσεις ένα boost στην παραγωγικότητα σου:

1.Πήγαινε νωρίτερα στη δουλειά σου και ξεχώρισε τις υποχρεώσεις της ημέρας. Βάλε τα πράγματα σε μια σειρά και δούλεψε με πρόγραμμα. Είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου και να είσαι χαλαρός μετά. Επίσης, πάρε έναν χυμό για να πάρεις βιταμίνες και να ξεκινήσεις ακόμη πιο δυναμικά.

2.Βάλε το κινητό σου σε flight mode και μη δώσει σημασία τις πρώτες 2 ώρες. Μπορείς να το τσεκάρεις ανά διαστήματα αλλά μην το έχεις συνεχώς στο νου γιατί σου αποσπά την προσοχή και δε σε αφήνεις να συγκεντρωθείς.

3.Μην τσεκάρεις αμέσως τα emails σου γιατί θα αγχωθείς και δεν υπάρχει λόγος. Με την ηρεμία σου! Πολλές φορές τα emails μας προκαλούν άγχος γιατί όλοι ζητούν από κάτι και αυτόματα πιεζόμαστε.

4.Να κοιμάσαι καλά τη νύχτα. Αν είσαι από τους τύπους που συνεχώς ξενυχτούν και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους στη δουλειά, τότε μην περιμένεις να είσαι παραγωγικός. Φτιάξει ένα καλό πρόγραμμα ύπνου και αν δεν μπορείς να κοιμηθείς, βάλε μουσική που σε χαλαρώνει.

5.Άκουσε τη μουσική που σε εκφράζει. Πάρε τα ακουστικά σου, άραξε και ξεκίνα δουλειά. Οι στίχου μπορεί να σου δώσουν μέχρι και έμπνευση.

Δες και αυτό: 10 τεχνικές για απόλυτη επιτυχία στην καριέρα σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;