Τζένη Θεωνά: Έγκυος η ηθοποιός!
Η Τζένη Θεωνά έκανε την αποκάλυψη!

Η Τζένη Θεωνά ανακοίνωσε πως είναι έγκυος μέσα από συνέντευξη της για το περιοδικό People και όλοι της ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό και φωτογραφήθηκε με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είπε πως περιμένει αγοράκι.

Μαζί με τον σύντροφο της και τραγουδιστή, Δήμο Αναστασιάδη με τον οποίο έχει σχέση 4 χρόνια, ετοιμάζονται σιγά-σιγά να υποδεχτούν τον καρπό του έρωτα τους και όπως δηλώνει , αισθάνεται πολύ τυχερή που είχε λίγο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό της και που έφτασε σε ένα σχετικά ασφαλές σημείο της εγκυμοσύνης, για να μπορεί πλέον να μοιράζεται το ευτυχές γεγονός.

Δες την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#hmstudio #hmstudioaw18 Αγαπημένο διαχρονικά brand @hm και αγαπημένα κορίτσια/στυλοβάτισσες αυτού και φίλες @ankoa @fivolina σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Theona (@jennytheona) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ευχαριστώ τον υπέροχο @llocq για τις ωραιότερες φωτό της ζωής μου. Την @lamp_polina lina που είναι ταλέντο και συγχρόνως μάλαμα για το styling. Την @kerasiakoui μου, ποτέ χωρίς εσένα, για το make up. Και εξόχως την @soniakazoni γιατί μαζί της ένιωσα τόσο ελεύθερη κ ασφαλής και γιατί σεβάστηκε ό,τι της ζήτησα με απίστευτη λεπτότητα κι ευγένεια. Είσαι σπάνια! ?☘ @peoplegreece αυτή την Κυριακή με το @ethnosnewspaper . Καλημέρα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Theona (@jennytheona) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;