Είσαι workaholic και αυτές οι συνήθειες αποδεικνύουν την αλήθεια
Μήπως ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις λίγο;

Όλοι όσοι εργάζονται πολύ και έχουν αναπτύξει ένα ιδιαίτερο πάθος για τη δουλειά τους, ονομάζονται workaholics (εργασιομανείς).

Για να εργαστούμε πρέπει να υπάρχουν σημαντικά κίνητρα αλλά όταν φτάνουμε στο σημείο να αγγίζουμε τα όρια της εργασιομανίας, παίζουν άλλα πράγματα, τα οποία δεν είναι πάντα αρνητικά. Απλά πρέπει να δίνουμε και στον εαυτό μας πού και πού ρεπό για να ανακτούμε δυνάμεις.

Workaholics του κόσμου ενωθείτε, γιατί αυτές οι συνήθειες αποδεικνύουν την αλήθεια!

1.Δεν προλαβαίνεις να δεις ΠΟΤΕ τους φίλους σου γιατί προτιμάς να καθίσεις στο γραφείο μέχρι αργά και να δουλέψεις πάνω σε projects που ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει. Οι φίλοι σου έχουν γίνει ο υπολογιστής, το tablet και η κυρία που φτιάχνει καφέ κοντά στη δουλειά σου.

2.Προτιμάς να επιστρέψεις σπίτι και να ανοίξεις τον υπολογιστή σου για να δεις τι πέτυχες στη δουλειά, παρά να κάνεις ένα μπάνιο και να ξαπλώσεις. Το ξέρεις πως είναι λάθος αλλά το μυαλό σου και το σώμα σου δεν μπορούν να λειτουργήσουν αλλιώς.

3.Η ερωτική σου ζωή είναι στον πάγο γιατί πολύ απλά δεν προλαβαίνεις. Ενώ υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, ρίχνεις συνεχώς «πιστολιές» και απομακρύνεις κόσμο από κοντά σου.

4.Τα μόνα ταξίδια που κάνεις είναι επαγγελματικά και για σύντομο χρονικό διάστημα. Πας από πόλη σε πόλη και δεν απολαμβάνεις τις ομορφιές τους ούτε για ένα λεπτό γιατί το μόνο που σκέφτεσαι είναι η δουλειά.

5.Ξυπνάς το πρωί και το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να τσεκάρεις τα e-mails σου και μετά να πιεις καφέ. Μα πώς αντέχεις;

6.Το φαγητό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα γιατί αισθάνεσαι πως είναι χάσιμο χρόνου από τη δουλειά σου.

7.Ανυπομονείς να πας στο γραφείο και να δουλέψεις πάνω σε πράγματα που σε ενδιαφέρουν.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί άνθρωποι γίνονται εργασιομανείς γιατί δε θέλουν να μπλέξουν σε άλλες καταστάσεις ή γιατί έχουν βαρεθεί να ασχολούνται με πράγματα που τους πληγώνουν. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως έχουμε ανάγκη από λίγο χρόνο μακριά από τη δουλειά, γιατί έτσι θα αποκτήσουμε νέες ιδέες.

Δες και αυτό: Η θετική σκέψη παίζει σημαντικό ρόλο στη δουλειά σου και αυτοί είναι οι λόγοι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;