Η πιο ξεκαρδιστική ληστεία του αιώνα! Ληστές στο Βέλγιο μπήκαν... και βγήκαν για να περάσουν αργότερα!
Θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να την κάνει ο Τζιμ Κάρεϊ στο "Ηλίθιος και Πανηλίθιος"!

Οι δύο επίδοξοι ληστές στο Βέλγιο δεν ήταν και πρότυπο ληστείας, τύπου Dog day Afternoon (Μάλλον ο Πατσίνο θα ξεκαρδιζόταν στα γέλια αν τους έβλεπε!), ενώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι ουσιαστικά αμαυρώνουν το “κύρος” και τη “γοητεία του παράνομου” στο να κάνει κανείς μια “καλή” και προσεκτική ληστεία!

Οι υποφαινόμενοι, λοιπόν, μπήκαν σε ένα κατάστημα του Charleroi, με σκοπό να το ληστέψουν και κατάφεραν να πειστούν απο τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού… να φύγουν και να επιστρέψουν αργότερα, ώστε να έχει μεγαλύτερη “μπάζα” χρημάτων να τους δώσει!

Οι αφελείς και μάλλον -no.1 πιο καλόπιστοι ληστές του αιώνα- ακολούθησαν πιστά τη συμβουλή του καταστηματάρχη, έφυγαν και επέστρεψαν μετά απο κάποιες ώρες… για να παραλάβουν τα χρήματα που τους “υποσχέθηκε” (Ρε, τι άλλο θα ακούσουμε;).

Ο ιδιοκτήτης στο ενδιάμεσο είχε καλέσει εννοείται την αστυνομία, οπότε, όπως καταλαβαίνεις οι ληστές μας δεν βρήκαν γεμάτο ταμείο με χαρτονομίσματα να τους περιμένει, αλλά τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν, μόλις πλησίασαν στο μαγαζί.

Ο έμπορος ηλεκτρονικών τσιγάρων του καταστήματος είπε στο κανάλι RTL το εξής: “Τους είπα ότι θα ήταν προτιμότερο να με ληστέψουν γύρω στις 6.30″ […]”Ήταν προφανές ότι δεν είχα να κάνω με διάνοιες“.

Παιδιά… Την επόμενη φορά, με περισσότερη προσοχή!

Δες κι αυτό: Πιλότος θέλησε να ρίξει έναν υπνάκο και οι επιβάτες έμειναν άφωνοι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;