Ας σταματήσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ασχολούμαστε με τα κιλά!
Μήπως έχει καταντήσει λίγο κουραστικό;

Μήπως πρέπει να αλλάξουμε λίγο τον τρόπο που σκεφτόμαστε;

Ο κάθε άνθρωπος εμφανίστηκε σε αυτόν τον κόσμο για να δείξει τη μοναδικότητα του, τη ξεχωριστή προσωπικότητα του και να συνυπάρξει με άλλα πλάσματα. Δεν ξεφυτρώσαμε μια μέρα όλοι μαζί για να μας κρίνουν για την εμφάνιση μας, τον τρόπο που αγαπάμε και για τον τρόπο που επιλέγουμε να ζούμε τη ζωή μας.

Κατά καιρούς βλέπουμε τηλεοπτικά πρόσωπα να κρίνονται για τα κιλά που έχουν πάρει, για τα κιλά που έχουν χάσει και γενικά τα ΚΙΛΑ είναι πάντα ένα θέμα που απασχολεί… Αλλά μήπως απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα για τους λάθους λόγους; Μέσω τον social media βλέπουμε συχνά να γίνεται το λεγόμενο body shaming και πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες επικρίνονται για τα κιλά τους και τον τρόπο που τα επιδεικνύουν, γιατί πιστεύουν πως τους χαλάει την αισθητική.

Κοίταξε να δεις, όλα είναι θέμα γούστου και το γούστο είναι υποκειμενικό. Ο καθένας μας μπορεί να κάνει ότι θέλει με το σώμα του και την εμφάνιση του, εφόσον δεν επηρεάζει εσένα. Εξάλλου, υπάρχει και η επιλογή του unfollow… Αλλά λίγοι την ακολουθούν γιατί ζουν για να σχολιάζουν.

Η σημερινή κοινωνία έχει διαφόρων ειδών πρότυπα. Υπάρχουν οι φουσκωτοί, τα μοντέλα, τα fitness models, τα petite κορίτσια, τα κορίτσια που διαθέτουν καμπύλες και άλλα πολλά. Όλοι είναι πρότυπα για κάποιους και θα υπάρχουν για πάντα.

Τα κιλά γίνονται θέμα συζήτησης για λάθος λόγο. Για την εμφάνιση. Αντί να ασχοληθούμε με την καλή υγεία ενός σώματος, μας νοιάζει μόνο αν κάποιος πήρε ή έχασε κιλά και πως φαίνεται. Μήπως πρέπει να καταλάβουμε πως όλα είναι θέμα καλής υγείας;

Σίγουρα, μια καλή εμφάνιση είναι κριτήριο για να προσελκύσουμε κάποιους ανθρώπους αλλά τι γίνεται όταν τα κιλά επηρεάζουν την υγεία;

Καλό θα ήταν, λοιπόν, να μη σχολιάζουμε δημόσια τα κιλά κανενός γιατί υπάρχει κόσμος που δίνει βάση στα λεγόμενα κάποιων ανθρώπων και επηρεάζονται μικρά παιδιά. Ας προάγουμε την καλή υγεία του σώματος και όχι αποκλειστικά την καλή εμφάνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;