Πως να φορέσεις animal print items και να μη φαίνεσαι κιτς!
Είναι τάση φέτος αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θέλει προσοχή!

Τα animal print items θέλουν προσοχή!

Μπορεί να βλέπεις σε όλες τις βιτρίνες και στα περιοδικά τη μεγάλη τάση των animal print items αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλα είναι σωστά και πως μπορείς να τα φορέσεις όπως θέλεις.

Η extraganza είναι ωραία, μερικές φορές, και πρέπει να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος για να εκτιμηθεί, αλλά επειδή μιλάμε για την απλά, καθημερινή ζωή, τα πράγματα αλλάζουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#buenasnoches ? #misbellezones ❤️Hoy lo estoy dando todo‼️ Tenéis este #totallook de #animalprint de @loavies en el #blog También os acabo de subir hace un rato #nuevovideo en el canal y un mini #haul en stories‼️??Os espero por las redes #familiavirtual ?? https://www.shoesandbasics.com/2018/10/welcome-to-jungle-snake-print-total-look.html #unaquenoespostura #ootd #shoesandbasics #streetstyle #moda #estilo #lookoftheday #goodnight #snakeprint #girlsgoneloavies #sjpcollection #sjp #fashion #style

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patti Santamaría (@shoesandbasics) στις

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να φορέσεις πολλά animal print items και να σε χαρακτηρίσουν κιτς. Δύσκολο είναι να τα φορέσεις σωστά! Αν ο φόβος σου είναι αυτός, τότε θα σου δώσουμε 5 safe tips για να μην νιώσεις ποτέ άβολα.

1.Τα animal prints πρέπει να συνοδεύονται από ήσυχα χρώματα γιατί είναι κραυγαλέα και δε θέλεις να φωνάζει από χιλιόμετρα το outfit σου.

2.Μπορείς να συνδυάσεις δυο κομμάτια που έχουν animal print αλλά θέλει προσοχή στο χρώμα και στα αξεσουάρ που θα το συνοδεύουν.

3.Το μαύρο και το nude χρώμα ταιριάζουν με όλα σχεδόν. Το nude είναι καλό να το αποφεύγεις αν έχεις επιλέξει zebra print.

4.Προτίμησε σκούρους τόνους στα animal print items που θα διαλέξεις για να μπορέσεις να φορέσεις κάποια από αυτά και του χρόνου. Επίσης, τα πιο σκούρα συνδυάζονται πιο εύκολα και δε δείχνουν φτηνά. Το animal print δε φεύγει από τη μόδα, απλά φέτος έχει γίνει μεγάλος ντόρος.

5.Αν είσαι από τις τολμηρές και θέλεις να κάνεις total animal print εμφάνιση, τότε πρέπει να βρεις ένα ρούχο που θα σε κολακεύει. Συνδύασε ένα φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα με παπούτσια που δεν τραβούν την προσοχή, το πανωφόρι σου να είναι minimal και η τσάντα σου όσο πιο «ήσυχη» γίνεται.

Δες και αυτό: 4 trends που θα αναβαθμίσουν αμέσως τη φθινοπωρινή σου ντουλάπα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;