Αυτή η γυναίκα φώναζε για το μωρό που έκλαιγε στο αεροπλάνο και έπαθε αυτό που της άξιζε!
Το βίντεο που έγινε viral!

Σας το έχω ξαναπεί… Υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που νομίζουν ότι αυτοί είναι και κανείς άλλος. Αγενείς, εγωιστές και αλαζόνες. Το στενάχωρο στην υπόθεση είναι ότι πολλές φορές τα άτομα αυτά τη βγάζουν λάδι με την αγένειά τους, προκαλώντας νεύρα σε όσους τύχει να βρεθούν στο διάβα τους.

Μία από αυτούς ΕΥΤΥΧΩΣ, δεν είναι και η Susan Peirez που η κακοτροποσύνη της (δική μου λέξη), έγινε viral.

Η συγκεκριμένη “κυρία” επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο της Delta Airlines και συνειδητοποίησε ότι δίπλα της κάθονταν μία 19χρονη μητέρα με το μωρό της που έκλαιγε.

-Καταλαβαίνεις ήδη που πάει αυτή η ιστορία. Η Susan ήταν ξεκάθαρα σαν αυτούς τους τύπους, που κλαίει ένα μωρό στο αεροπλάνο και φωνάζουν “σουτ” ή αγριοκοιτάζουμε και κάνουν παρατήρηση στην μάνα τους. Λες και τι μπορεί να κάνει η γυναίκα; Να του βάλει ταινία στο στόμα; Μήπως η ίδια το απολαμβάνει; Μωρό είναι θα κλάψει. Άμα δε σαρέσει να πάρεις το ιδιωτικό σου τζετ για το επόμενο ταξίδι-

Η Peirez λοιπόν, όταν είδε το μωρό έγινε έξαλλη και άρχισε να φωνάζει και να αρνείται να καθίσει δίπλα στην 19χρονη. Η αεροσυνοδός τότε της ζήτησε να ηρεμήσει και να καθίσει. Όχι όμως… Η γυναίκα το πήγε παραπέρα. Ζήτησε από την αεροσυνοδό να της πει το όνομά της και έπειτα την απείλησε ότι μπορεί να μην έχει δουλειά αύριο.

ΕΥΤΥΧΩΣ και πάλι, η αεροσυνοδός δεν κώλωσε με την απειλή και ζήτησε να κατεβάσουν την αγενέστατη από το αεροπλάνο. Και τότε η Susan Peirez άλλαξε τροπάρι. Άρχισε να απολογείται και να ζητά συγγνώμη λέγοντας πως δε γίνεται να κατέβει από την πτήση.

Το αποτέλεσμα; Οι κακοί της τρόποι της κόστισαν όχι μόνο τη θέση της στην πτήση, αλλά και από τη δουλειά της, αφού ο δημόσιος οργανισμός για τον οποίο εργαζόταν, μετά από το συμβάν την απομάκρυνε.

Έτσι πάει… Karma is a bitch, BITCH!

Δείτε και το βίντεο:

Δες κι αυτό: Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στα φαντάσματα αυτή η ιστορία θα σε ΦΡΙΚΑΡΕΙ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;