My Style Rocks: Η Ραμόνα επέστρεψε με άγριες διαθέσεις και οι παίκτριες άκουσαν πολλά! (video)
Στο gala του My Style Rocks έγινε πανικούλης!

Άλλο ένα gala του My Style Rocks, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ!

Στο My Style Rocks, φαίνεται, πως τα κορίτσια δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τον τρόπο που πρέπει να διαχειρίζονται το εκάστοτε concept του gala, αφού οι κριτές είχαν πολλά παράπονα από τις χθεσινές εμφανίσεις.

Για μια ακόμη φορά, εμφανίστηκε στο gala, η πρώτη νικήτρια του My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή, κάθισε στη θέση της στην κριτική επιτροπή, και δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα λόγια της όταν ξεκίνησαν οι κοπέλες να κάνουν την πασαρέλα τους. Γενικά, υπήρχε ένταση στο πλατό κατά τη διάρκεια του show και η Σπυροπούλου προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Η Τάμτα Μαστοράκη ντύθηκε Poison Ivy και έδειξε στους κριτές αλλά και στο κοινό τη στολή που νοίκιασε από ένα βεστιάριο. Όταν ήρθε η ώρα της κρίσης, οι κριτές φάνηκε να είναι δυσαρεστημένοι με την εμφάνιση της, διότι δεν είδαν styling.

Η Ραμόνα, γνωστή για τον τρόπο της και την αφοπλιστική της ειλικρίνεια, τα έβαλε με την παίκτρια και της είπε:

«Καλά, κορίτσι της μόδας κι εσύ στο χώρο… Τι να πω; Δεν επιτρέπεται ένα κορίτσι που λέει ότι είναι μοντέλο και δουλεύει τόσα χρόνια να μην έχει εικόνες, να μην έχει δει περιοδικά. Σας έχουν πει να μοιάζετε, αλλά μπορούμε να κάνουν styling, να κάνουμε πράγματα, όχι να είμαστε ίδιοι με τη φωτογραφία από το καρτούν. Θα σας βλέπουν οι κόρες μου και θα γελάνε. Είναι δυνατόν; Αυτές θα περνούσαν τέλεια μαζί σας. Να σας πάρω και για το παιδικό πάρτι. Μα είναι δυνατόν; Εγώ όταν μίλαγα έκανα και styling και ήξερα για τι μιλάω. Δεν είναι δυνατόν. Και να κάνεις αυτούς τους μορφασμούς».

Η παίκτρια ενοχλήθηκε με τα σχόλια και όταν είπε στη Ραμόνα «Και εγώ σε γνωρίζω αλλά τέλοσπαντων», η πρώτη νικήτρια του My Style Rocks στράβωσε και της ζήτησε εξηγήσεις.

Από χθεσινό gala αποχώρηση η Κάτια Πλουμή και τη Δευτέρα θα δούμε δυο νέες παίκτριες στο πλατό.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

Δες και αυτό: My Style Rocks: Το άγνωστο σκηνικό, τα γαλλικά παίκτριας και μια αποχώρηση από το πλατό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;