My Style Rocks: Το άγνωστο σκηνικό, τα γαλλικά παίκτριας και μια αποχώρηση από το πλατό!
Η κριτική επιτροπή του My Style Rocks έμεινε άναυδη με τη συμπεριφορά τους!

Η εκπομπή  «My Style Rocks» μάλλον έχει ξεφύγει λιγάκι!

Κάτι τα νεύρα των κοριτσιών, κάτι η πίεση που νιώθουν, δεν άργησε να γίνει το κακό. Η Τάμτα Μαστοράκη και η Εύα Μπάση βρέθηκαν αντιμέτωπες με τη Φωτεινή Τράκα.

Οι παίκτριες του My Style Rocks από τις πρώτες μέρες έχουν δείξει πως εμφανίζονται στο παιχνίδι για να περάσουν καλά αλλά τις τελευταίες μέρες υπάρχει ένταση και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ισχύει.

Η Τάμτα Μαστοράκη κατά τη διάρκεια του show και ενώ κρινόταν από τις συμπαίκτριες της ισχυρίστηκε πως η Φωτεινή της έχει συμπεριφερθεί με ανάρμοστο τρόπο στα παρασκήνια ενώ η άλλη παίκτρια είχε αντίθετη άποψη για όλα όσα έχουν διαδραματιστεί backstage. Αφού υπήρξε τρομερή ένταση μεταξύ τους, ήρθε η σειρά της Φωτεινής να κάνει πασαρέλα και να κριθεί.

Εκεί έγιναν ακόμη χειρότερα τα πράγματα με αποκορύφωμα την αποχώρηση της παίκτριας από το πλατό, φωνάζοντας μερικές «γαλλικές» λεξούλες και αφήνοντας άναυδους τους γύρω της.

Στην όλη ιστορία συμμετείχε η Εύα Μπάση, η οποία θέλησε να μιλήσει για τη συμπεριφορά της συμπαίκτριας της πίσω στα παρασκήνια.

Ποια είναι η ιστορία; Η Φωτεινή βρισκόταν στο κομμωτήριο, βγήκε έξω να κάνει κάτι και πήρε τη θέση της η Τάμτα. Μόλις μπήκε μέσα της ζήτησε να σηκωθεί από την καρέκλα της και εκεί έγινε η παρεξήγηση.

Επίσης κάποιες παίκτριες φάνηκαν να δυσανασχετούν με τη συμπεριφορά της Φωτεινής και την ώρα που κρινόταν από τη κριτική επιτροπή μιλούσαν μεταξύ τους για τη συμπεριφορά της.

Εμείς να πούμε πως η αλήθεια πάντα βρίσκεται κάπου στη μέση!

Δες το σχετικό βίντεο:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

Δες και αυτό: My Style Rocks: Ένας χαμούλης! Έξαλλος ο Κουδουνάρης αποχώρησε από το πλατό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;