Nomads: Ανακοινώθηκαν νέοι παίκτες και φεύγουν για Μαδαγασκάρη!
Εσύ ξέρεις πότε ξεκινάει το Nomads;

Το Nomads ξεκινάει στις 11 Οκτωβρίου (αυτό γνωρίζουμε μέχρι στιγμής) και η ολοκλήρωση των ομάδων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Μάθε όλα τα νέα για το Nomads εδώ!

Για μια ακόμη μέρα, μάθαμε τα ονόματα άλλων δυο παικτών που θα έφτιαξαν βαλίτσες για τη Μαδαγασκάρη. Στην εκπομπή «Το Πρωινό» έχει καταφέρει να μας κρατήσουν σε μεγάλη αγωνία, καθώς καθημερινά μας ανακοίνωναν δυο παίκτες.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και ο Δημήτρης Γιαλαμάς (το πέτυχαν με τα ονόματα), θα ενταχθούν και αυτοί με τη σειρά τους στο παιχνίδι.

Για τον Δημήτρη Κοργιαλά δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός ο οποίος γενικά κρατά χαμηλούς τόνους και πάντα μας βγάζει ότι είναι ζεν. Ο Δημήτρης Γιαλαμάς είναι 28 ετών και διατηρεί cafe στη Θεσσαλονίκη. Είναι ιδιαίτερα αθλητικός τύπος και συμμετέχει στο παιχνίδι γιατί βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια όπως αναφέρει.

Στο παιχνίδι θα δούμε πολλές δυνατές προσωπικότητες και οι κυρίες του reality θα μας απασχολήσουν πολύ. Το όνομα του Δημήτρη Κοργιαλά ακούστηκε εχθές στην εκπομπή «Το Πρωινό» αλλά σήμερα επιβεβαιώθηκε 100%.

Οι περισσότεροι παίκτες μπήκαν στο πούλμαν με σκοπό να αναχωρήσουν για τον προορισμό τους αλλά όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμη δυο παίκτες. Άραγε ήταν στο λεωφορείο ή θα πάνε πιο μετά στη Μαδαγασκάρη;

Δες το σχετικό απόσπασμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;