Nomads: Τραγουδιστής-έκπληξη στο reality επιβίωσης;
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον το φετινό Nomads!

Το Nomads αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και ήδη οι άνθρωποι της παραγωγής βρίσκονται στη Μαδαγασκάρη, όπως και κάποιοι παίκτες.

Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» μαθαίναμε καθημερινά τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο Nomads (την πίστη μας έβγαλαν, αλλά χαλάλι) και σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε μια ανακοίνωση που δεν περιμέναμε.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη μακρινή Μαδαγασκάρη και θα ζήσουν από κοντά τη μεγάλη εμπειρία που προσφέρει το παιχνίδι είναι οι :Αννίτα Ναθαναήλ,  Δήμητρα Αλεξανδράκη, Χρήστος Βασιλόπουλος,  Mike, Τραϊάνα Ανανία , Νίκος Χουλιάρας , Δήμος Χαριστέας, Μαριάννα Καμαριωτάκη,  Δημήτρης Μαρμαράς, Σίσσυ Zουρντατζή, Αλέξανδρος Σίαρς, Μάριος Ακριβόπουλος, Αθηνά Κωστοπούλου, Δημήτρης Κουκουρίδης και περιμένουμε να δούμε αν θα γίνουν και άλλες προσθήκες.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως θα γίνει άλλη μια προσθήκη στο cast του Nomads και το όνομα που ακούσαμε μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρουσιαστή, ο Δημήτρης Κοργιαλάς ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδαγασκάρη και αναμένεται αν αναχωρήσει για το εξωτικό μέρος σε λίγες μέρες.

Στο φετινό Nomads θα μπορεί το κοινό να παρακολουθεί την αποχώρηση σε live μετάδοση και να ψηφίζει τον αγαπημένο του παίκτη μέσω εφαρμογής. Από ότι φαίνεται θα έχουμε πολλές ανατροπές στο παιχνίδι και απλά… ανυπομονούμε!

Δες και αυτό: Nomads: Έρχεται με εκπλήξεις η νέα σεζόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;