7 τρόποι για να χτίσεις την εμπιστοσύνη στην πρώτη σου σχέση
Για να ξέρεις... η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω σε μια σχέση.

Εμπιστοσύνη… μια λέξη τόσο απλή αλλά και τόσο δύσκολη παράλληλα.

Σίγουρα έχεις ακούσει αυτούς που λένε πως όταν πρόκειται για σχέσεις, τα πρώτα πράγματα που πρέπει να υπάρχουν είναι η καλή επικοινωνία και η εμπιστοσύνη. Κανείς δε γεννήθηκε ειδικός στις ερωτικές σχέσεις, αλλά αυτά τα δυο πράγματα είναι σημαντικά και θα το καταλάβεις στην πορεία της σχέσης σου.

Η πρώτη σχέση που κάνουμε, είναι και αυτή που μας διδάσκει. Έντονα συναισθήματα, πρωτόγνωρες καταστάσεις και πολλά άλλα θα διαμορφώσουν μια όμορφη σχέση που όλοι θέλουμε στη ζωή μας, αλλά πρέπει να ξέρεις πως δε θα είναι όλα τέλεια.

Αυτοί είναι οι τρόποι για να χτίσεις εμπιστοσύνη στη σχέση:

1.Φρόντισε να περνάς ποιοτικό χρόνο με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει. Άφησε στην άκρη το κινητό και μίλα μαζί του. Γνώρισε τον.

2. Να είσαι αληθινός με τη σχέση σου. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να δείχνεις πως είσαι ο καλύτερος σε όλα.

3.Θέσε τα όρια σου. Δε χρειάζεται να καταπιέζεσαι σε κανέναν τομέα, πόσο μάλλον σε αυτόν της σχέσεις. Πρέπει να νιώθεις όμορφα και να δείχνεις στον άλλον τι σε ενοχλεί για να ξέρει.

4. Μη βιάζεσαι να τα κάνεις όλα. Ο άνθρωπος που έχει επιλέξει να είναι μαζί σου, ξέρει πως είσαι και τι έχεις κάνει. Μίλα του, συζήτησε μαζί του και μη φοβάσαι να πεις όχι.

5.Να είσαι αξιόπιστος άνθρωπος και ειλικρινής. Αν δεν είσαι έτσι, πως περιμένεις να υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση;

6.Μοιράσου κάτι προσωπικό με τον άλλο και δες την αντίδραση του. Αν αρχίζει να μαζεύεται και να μη νιώθει καλά με αυτό που ανέφερες, τότε δε θα έχετε καλή συνέχεια.

7.Δώσε βάση στις πράξεις. Από λόγια είμαστε ιδανικοί όλοι. Οι πράξεις είναι αυτές που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Η εμπιστοσύνη φαίνεται μέσα από τις πράξεις. Άσε στην άκρη τις υστερίες και απόλαυσε αυτό που σου συμβαίνει.

Δες και αυτό: Αν σου πει αυτές τις φράσεις σίγουρα του αρέσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;