Nomads: Ποιοι είναι οι παίκτες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής;
Στο Nomads θα δούμε νέα πρόσωπα αλλά και... παλιά!

To Nomads επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Αυτή τη φορά, η παραγωγή του Nomads ταξιδεύει στη μακρινή Μαδαγασκάρη και οι παίκτες που θα συμμετάσχουν, θα βρεθούν απέναντι σε σκληρές προκλήσεις ενώ ο στόχος τους θα είναι να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Καθημερινά ανακοινώνονται τα ονόματα των παικτών που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι επιβίωσης και μέχρι στιγμής, τα άτομα που θα συμμετάσχουν από τους «Διάσημους» είναι η Αννίτα Ναθαναήλ, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο ράπερ Mike, η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία και περιμένουμε να μάθουμε και άλλα ονόματα.

Από την πλευρά των ανθρώπων που δεν είναι γνωστοί στο ευρύτερο κοινό, γνωρίζουμε πως θα συμμετάσχει ο Νίκος Χουλιάρας -διατηρεί μίνι μάρκετ-, ο αδερφός του Άγγελου Χαριστέα, Δήμος, η personal trainer Μαριάννα Καμαριωτάκη, o Δημήτρης Μαρμαράς -κομμωτής-, η Σίσσυ Zουρντατζή -μοντέλο-, ο Αλέξανδρος Σίαρς που ασχολείται με τη γυμναστική και ο Μάριος Ακριβόπουλος, ο οποίος είναι αγρότης.

Στο φετινό Nomads θα υπάρξουν αλλαγές:

Η πρώτη αλλαγή αφορά στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας και θα μεταδίδεται live, με αποτέλεσμα να βλέπει το τηλεοπτικό κοινό όλα όσα συμβαίνουν σε μια αποχώρηση real time.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά στον τρόπο ψηφοφορίας του κοινού για τους αγαπημένους παίκτες. Το κοινό θα μπορεί να κατεβάσει ένα ειδικό application που θα αφορά το Nomads και μέσω αυτού θα μπορεί να ψηφίσει ο κόσμος τον αγαπημένο του παίκτη. Το app θα είναι διαθέσιμο για smartphones και για άλλες έξυπνες συσκευές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;