My Style Rocks: Ποιος είδε τις παίκτριες και δε φοβήθηκε; (video)
Τα κορίτσια του My Style Rocks έβαλαν τις φωνές η μια στην άλλη και έγινε... πανικός!

Έξαλλες οι παίκτριες του My Style Rocks!

Το My Style Rocks μπορεί να έχει ξεκινήσει λίγο καιρό τώρα αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι παίκτριες που συμμετέχουν, δεν νιώθουν ήδη πιεσμένες από τις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Για μια ακόμη φορά τα κορίτσια του reality μόδας δε μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και έγινε πανικούλης στο πλατό του My Style rocks.

H Κάτια Πλούμη έκανε την πασαρέλα της και μόλις είδε τη βαθμολογία των συμπαικτριών της, έδειξε τη δυσαρέσκεια της και όπως ήταν αναμενόμενο, σχολίασε τους… άσους που είδε.Η Μαρία Λέκα ξέσπασε όταν άκουσε τα λόγια της συμπαίκτριας ενώ όταν εκείνη έκανε την εμφάνιση της, δε μπόρεσε να συγκρατηθεί και συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει πριν.

Όταν η Κάτια κάθισε μπροστά από την κριτική επιτροπή, ακούστηκαν πολλά. Ειδικά, η Μπέτυ Μαγγίρα, έδειξε την ενόχληση της απέναντι στην παίκτρια καθώς θεωρεί πως την έχει προσβάλει και πως δε σέβεται την άποψη της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπάθησε κατά τη διάρκεια του show να παίξει το ρόλο του «πυροσβεστήρα» αλλά φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη ένταση και μάλιστα, πρέπει να συμβαίνει χαμός στα παρασκήνια καθώς ακούστηκε πως η κόντρα δε σταματά μπροστά στις κάμερες.

Δες το απόσπασμα:

Δες και αυτό: My Style Rocks: Οι κριτές κρίνουν τη Σπυροπούλου για το ντύσιμο της! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;