Φοιτητικό σπίτι: 5 tips για να οργανώσεις τον χώρο σου αν είναι μικρός!
Υπάρχουν λύσεις για να φαίνεται μεγαλύτερο το φοιτητικό σπίτι!

Το φοιτητικό σπίτι πολλών δεν είναι μεγάλο και πολλές φορές είναι ένα δωμάτιο μόνο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε μπορεί να είναι λειτουργικό και άνετο!

Ο κάθε φοιτητής θέλει να νιώθει άνετα στο φοιτητικό σπίτι που έχει επιλέξει, και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν επιλέξει μικρά διαμερίσματα με σκοπό να τα εξοπλίσουν με λίγα πράγματα και να γλιτώσουν το πολύ καθάρισμα.

Αυτά είναι κάποια tips για να διαμορφώσεις το μικρό χώρο σου και να νιώσεις καλά!

1.Φωτισμός.

Ο φωτισμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο χώρο. Οι κίτρινες λάμπες είναι λάθος για όποιον θέλει να φαίνεται μεγαλύτερος ο χώρος και ειδικά για εσένα που θες να διαβάσεις. Χρειάζεσαι λευκές λάμπες που είναι δυνατές για να βλέπεις καθαρά και να μη ζορίζεσαι. Άσε που δείχνει το χώρο πιο «ζωντανό.

2.Γραφείο.

Το γραφείο σου μπορεί να είναι και βιβλιοθήκη ταυτόχρονα και να μη χρειαστείς άλλο έπιπλο. Υπάρχουν γραφεία με ενσωματωμένες βιβλιοθήκες και είναι ιδανικά για μικρούς χώρους.

3.Μπάνιο.

Μην το φορτώνεις. Αν το μπάνιο σου είναι μικρό και δε μπορείς να βάλεις ράφια ή κάποιο ντουλάπι, μπορείς να πάρεις ειδικές θήκες που κρέμονται στον τοίχο και μοιάζουν με «τσέπες».

4.Κουζίνα.

Εδώ χρειάζεσαι «έξυπνες» συσκευές. Μην πάρεις ολόκληρο φούρνο διότι πιάνει πολύ χώρο. Προτίμησε ένα φουρνάκι που είναι μικρό και εξοικονομείς χώρο.

5.Κρεβάτι.

Η λύση είναι μια! Καναπές-κρεβάτι και είσαι κομπλέ. Αν το σπίτι σου είναι ένα δωμάτιο, τότε είναι ιδανικό γιατί μπορείς να κοιμάσαι αλλά και να υποδέχεσαι κόσμο.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 5 τρόποι για να αντιμετωπίσεις τα πρώτα… κρύα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;