Φοιτητική ζωή: 5 ανέξοδοι τρόποι για να γυμναστείς!
Στο έχουμε ξαναπεί! Δε χρειάζεται να ξοδεύεις πολλά στη φοιτητική ζωή!

Η φοιτητική ζωή σε θέλει fit!

Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής θα συνειδητοποιήσεις πως ψάχνεις συνεχώς για νέους τρόπους που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα σου. Ένας τρόπος είναι και η γυμναστική. Αλλά επειδή το ταμείο είναι μείον πρέπει να ανακαλύψεις ανέξοδους τρόπους για να κάνεις καλό στο σώμα σου

Αυτοί είναι οι τρόποι που θα σε  κάνουν να έρθεις ακόμη πιο κοντά με τη γυμναστική:

1.Πάρε το παλιό σου ποδήλατο!

Αν μετακόμισες σε μια άλλη πόλη και δε ξέρεις τι να κάνεις, ζήτα από τους γονείς να σου στείλουν το παλιό σου ποδήλατο. Ξεκίνα να κάνεις βόλτες, πάντα με προσοχή, και γυμνάσου ευχάριστα.

2.Δημοτικό κολυμβητήριο.

Υπάρχουν περιοχές που παρέχουν τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να γυμναστούν, να βρεθούν στο κολυμβητήριο. Κάνε μια βόλτα στην περιοχή σου και ρώτα στο Δήμο σου αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή αν υπάρχει σε κοντινή περιοχή.

3.Τρέξιμο.

Βρες ένα σημείο που σου αρέσει, π.χ. την παραλία και κάθε μέρα κλέψε μια ώρα και πήγαινε για τρέξιμο. Θα πάρεις καθαρό αέρα και νιώσεις άλλος άνθρωπος.

4.Ασκήσεις στο σπίτι.

Βάλε βίντεο στον υπολογιστή σου και προσπάθησε να αντιγράψεις τις κινήσεις. Φρόντισε να κάνεις πρώτα τις σωστές διατάσεις και έπειτα ακολούθησε τις οδηγίες. Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις, όπως zumba, αερόβια και άλλα.

5.Σχοινάκι. 

Ένα εργαλείο που κάνει θαύματα. Το σχοινάκι είναι ένας τρόπος για να γυμνάσεις όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος σου. Τις πρώτες μέρες θα νιώσεις λίγο περίεργα αλλά μόλις πάρεις το κολάι θα δεις τα αποτελέσματα και θα ενθουσιαστείς.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 5 λόγοι για να ξεχάσεις μια και καλή τη λέξη απογοήτευση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;