Η είδηση της ημέρας: Αυτό το Golden Retriever έγινε Δήμαρχος στην Αμερική!
Και είναι υπέροχος!

Η πολιτική είναι ένα δύσκολο και βρώμικό (καθόλου σπάνια) παιχνίδι. Έχουμε δει ουκ όλιγες φορές ανθρώπους που ενώ δε θα έπρεπε, αποκτούν τεράστια εξουσία. Χαρωποί και ατσαλάκωτοι εξωτερικά, εξαργυρώνουν αυτή την εξουσία με πολλούς πιθανούς τρόπους. Όχι, απαραίτητα για το καλό των πολιτών που τους ψήφισαν.

Τι γίνεται όμως στην Καλιφόρνια; Κοίτα… Η Αμερική είναι η χώρα που θα δεις τα πάντα, που θα ακούσεις τα πάντα, που όλα είναι πιθανά… Δεν ήταν έκπληξη λοιπόν για εμάς, όταν ακούσαμε ότι μια πόλη στην Καλιφόρνια ψήφισε έναν… ασυνήθιστο δήμαρχο! Ένα Golden Retriever.

Το όνομά της πόλης, Idyllwild. Και έδωσε στον χαριτωμένο τετράποδο την άδεια να γίνει, εκτός από καλύτερος φίλος του ανθρώπου και εκλεγμένος δήμαρχος.

Ο Maximus Might Dog Mueller II (φαντάσου να τον φωνάζει το αφεντικό του στο πάρκο) – ή απλώς Δήμαρχος Μαξ για τους κατοίκους της πόλης του, είναι δήμαρχος εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια. Προφανώς προσφέρει έργο.

Στην πραγματικότητα, ο Δήμαρχος Μαξ διαδέχτηκε τον θείο του, που ήταν ο πρώτος δήμαρχος της πόλης, το 2012.I

Το παράξενο στην είδηση δεν είναι το προφανές… Το παράξενο είναι ότι δεν μοιάζει καθόλου αστείο ή φανταστικό σενάριο, ο πανέμορφος σκύλος να είναι καλύτερος στη δουλειά του από ΠΟΛΛΟΥΣ συναδέλφους του.

Δείτε επίσης: Αυτός ο σκύλος παρακαλάει μία κούκλα να τον χαϊδέψει και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;