Μια μπλούζα ήταν αρκετή για να ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο!
Ήταν τελικά μια απλή παρεξήγηση;

Και όμως το είδαμε και αυτό!

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκωθεί στα social media και ειδικά στο Twitter, μετά το λανσάρισμα μιας μπλούζας της εταιρείας Revolve, καθώς το logo της μπλούζας είναι εξαιρετικά προσβλητικό, όπως αναφέρουν οι χρήστες.

H μπλούζα αναφέρει:«Το να είσαι παχύς δεν είναι ομορφιά, αλλά δικαιολογία». Καταλαβαίνεις πως στο διαδίκτυο ξέσπασε «πόλεμος» κατά της εταιρείας και δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατέκριναν την κίνηση της εταιρείας να λανσάρει μια μπλούζα με τέτοιο μήνυμα.

Το brand LPA που σχεδίασε το συγκεκριμένο ρούχο, αναφέρει πως ο σκοπός της μπλούζας δεν ήταν να προσβάλλει κανέναν . Αναφέρει πως είναι μια συνεργασία με 5 γυναίκες που έχουν δεχτεί τα χειρότερα σχόλια από troll του διαδικτύου και πως ο σκοπός ήταν να ρίξουν «φως» για το πόσο απαίσιο είναι τα troll και πως τα έσοδα από τη μπλούζα θα χρησιμοποιούταν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σύμφωνα με το site INSIDER εκπρόσωπος του Revolve, ανέφερε πως η μπλούζα όντως φέρει μια φράση η οποία χρησιμοποιήθηκε κατά του plus size μοντέλου, Paloma Elsesser και πως στο τέλος της φράσης που υπάρχει πάνω στη μπλούζα γράφει « όπως το είπαν στη Paloma Elsesser».

Μπορεί ο σκοπός πίσω από τη μπλούζα να ήταν σημαντικός, αλλά πολλοί αναφέρουν πως έγινε λάθος διαχείριση στο κομμάτι του marketing ενώ η μπλούζα φαίνεται να είναι sold out στο site. Δυστυχώς, ο κόσμος δε μπόρεσε να δεχτεί το νόημα πίσω από την καμπάνια και ίσως όχι άδικα καθώς είναι μια σκληλή φράση που θα μπορούσε κάλλιστα να επηρεάσει ένα άτομο μικρής ηλικίας και να την πιστέψει,.

Στο Twitter οι αντιδράσεις είναι πολλές και ο κόσμος δε μπορεί να πιστέψει πως συνέβη κάτι τέτοιο, ακόμη και αν ήταν για καλό σκοπό.

Αυτά είναι μερικά tweets:

Δες και αυτό: Η κόρη της Madonna έκανε πασαρέλα και η εμφάνιση της ήταν εξαιρετικά άβολη! (photo)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;