Φοιτητική ζωή: 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις ενώ σπουδάζεις!
Η φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο μαθήματα!

Η φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο η σχολή σου.

Ως φοιτητής θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά πράγματα που θα αφορούν την προσωπική σου εξέλιξη και να μάθεις σε διάφορους τομείς πως να ελίσσεσαι και να είσαι ο γνωστός σε όλους μας multitsaker.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις παράλληλα με τη σχολή σου και να κάνεις τη φοιτητική ζωή ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

1.Part-time εργασία .

Τις περισσότερες φορές πρόκειται για δουλειές που αφορούν στον χώρο της εστίασης, της μόδας και άλλων υπηρεσιών που αφορούν τον περισσότερο κόσμο. Όμως, θα βγάλεις χαρτζιλίκι, θα δουλεύεις λίγες ώρες και θα έχεις χρόνο για τη σχολή.

2.Erasmus. 

Μπορείς να φύγεις για λίγους μήνες και να παρακολουθήσεις μαθήματα στο εξωτερικό. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα και θα είναι μια fun εμπειρία.

3.Μεταφράσεις.

Αν το«έχεις» με κάποια γλώσσα μπορείς να αναλάβεις τις μεταφράσεις διάφορων κειμένων της σχολής σου ή και άλλων σχολών. Ξέρεις πόσο χρήσιμο είναι;

4.Να συμμετέχεις σε εκπαιδευτικά προγράμματα. 

Υπάρχουν προγράμματα που δημιουργούνται από διάφορους φορείς και αφορούν τους Έλληνες φοιτητές. Ψάξ’το γιατί μπορεί να προκύψει κάτι που να σου αρέσει.

5.Πρακτική.

Εταιρείες που αφορούν σε διάφορα επαγγέλματα, ζητούν κατά καιρούς να προσλάβουν άτομα για πρακτική άσκηση. Θα μάθεις τη δουλειά, θα πάρεις συμβουλές και μπορεί να πετύχεις πρακτική που πληρώνει καλά.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: Ανακάλυψε τα μέρη για να κάνεις νέες γνωριμίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;