10 ταινίες που θα σε εμπνεύσουν να ταξιδέψεις
Και όμως υπάρχουν ταινίες που θα σε κάνουν να κλείσεις αμέσως εισιτήριο!

Οι ταινίες αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλά πράγματα.

Μέσα από τις ταινίες καταφέρνεις να ταυτιστείς, να παίρνεις συμβουλές χωρίς να το περιμένεις αλλά και να γνωρίζεις προορισμούς που ίσως δεν είχες φανταστεί ότι θα ήθελες να ταξιδέψεις.

Αυτές είναι οι ταινίες που θα σε εμπνεύσουν να ταξιδέψεις!

1.The Beach

Ο Ρίτσαρντ είναι ένας νεαρός άντρας που στα πλαίσια των διακοπών του γυρίζει ανά τον κόσμο αναζητώντας νέες εμπειρίες κι απολαύσεις. Τίποτα όμως δεν μοιάζει να τον γεμίζει, μέχρι τη στιγμή που ένας άντρας λίγο πριν αυτοκτονήσει του δίνει έναν χάρτη που θα τον οδηγήσει σ` ένα απομακρυσμένο νησί, σε έναν επίγειο παράδεισο που κανείς δεν γνωρίζει. Ξεκινώντας για το νησί αυτό, θα γνωρίσει ένα ζευγάρι Γάλλων και θα τους προτείνει να τον ακολουθήσουν. Όταν φτάσουν στο νησί θ` ανακαλύψουν ότι εκεί ζει μια μικρή κοινότητα, η οποία και θα τους μυήσει στον μυστικό τους κόσμο. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι έτσι όπως τα ονειρεύονται.

2. Couples Retreat

Τέσσερα ζευγάρια διαλέγουν για τις διακοπές τους έναν τροπικό προορισμό. Κι ενώ, το ένα από τα ζευγάρια προσπαθεί να σώσει το γάμο του, τα άλλα τρία έχουν πέσει με τα μούτρα στις διάφορες διαστηριότητες χαλάρωσης που προσφέρει το τουριστικό θέρετρο που διαμένουν.

3.The Bucket List

Δυο άντρες που πάσχουν από καρκίνο το σκάνε από το νοσκομείο και ξεκινούν ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο, έχοντας μαζί τους σε μια λίστα σημειωμένα όλα τα πράγματα που θέλουν να κάνουν πριν πεθάνουν.

4.Forrest Gump

Η υπόθεση της ταινίας αφορά την απίθανη ιστορία ενός διανοητικά καθυστερημένου αλλά καλόκαρδου Αμερικανού, του Forrest Gump, ο οποίος κατορθώνει να βγαίνει νικητής μέσα από κάθε δοκιμασία της πατρίδας του. Μικρός σε ηλικία αντιμετωπίζει και κάποια αναπηρία στα πόδια του και αναγκάζεται να φορέσει ειδικές σιδερένιες θήκες, που τον κάνουν να περπατά περίεργα. Το ιδιότυπο αυτό βάδισμά του προσέχει ένας νεαρός και άσημος τότε τραγουδιστής, ο Elvis Priesley, που μένει στην πανσιόν της μητέρας (Sally Field) του Forrest και το υιοθετεί στις εμφανίσεις του στη σκηνή. Αργότερα, ο πρωταγωνιστής κατορθώνει όχι απλά να γιατρευτεί, αλλά να διακριθεί για την ταχύτητά του, χάρη στην οποία κατορθώνει πολλά: γίνεται αστέρι του αμερικανικού ποδοσφαίρου και ήρωας στον πόλεμο του Vietnam.

5.Midnight in Paris

Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν, “Μεσάνυχτα στο Παρίσι” είναι μία ρομαντική κομεντί που εκτυλίσσεται στην Πόλη του Φωτός. Μια οικογένεια πηγαίνει εκεί για επαγγελματικούς λόγους κι ένα νεαρό ζευγάρι ετοιμάζεται για να παντρευτεί το φθινόπωρο, αλλά ζει καταστάσεις που φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή του.Η ταινία αφηγείται το μεγάλο έρωτα ενός νέου άνδρα για μια πόλη, το Παρίσι, και μιλάει για τους ανθρώπους που έχουν την ψευδαίσθηση ότι αν είχαν μιαν άλλη ζωή, διαφορετική από τη δική τους, θα ζούσαν πολύ καλύτερα.

6.Eat Pray Love

Στην προσπάθεια να μείνει έγκυος, μια ευτυχισμένη έγγαμη γυναίκα συνειδητοποιεί πως η ζωή της χρειάζεται να πάει σε διαφορετική κατεύθυνση, και μετά από ένα επώδυνο διαζύγιο, να ταξιδέψει τον γύρο του κόσμου. Η ταινία βασίζεται στην βιογραφία της Elizabeth Gilbert.

7.Into the Wild

Η ταινία αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του bestseller του Jon Krakauer και αφηγείται μία αληθινή ιστορία. Το 1992 μετά την αποφοίτησή του, o άριστος φοιτητής και πολύ καλός αθλητής, Christopher McCandless εγκαταλείπει τα υπάρχοντά του, μοιράζει τα 24.000 δολάρια που είχε στο λογαριασμό του σε φιλανθρωπίες και φεύγει προς την Αλάσκα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς τα κεί συναντά ανθρώπους που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τον βοηθούν να διαμορφώσει την ζωή του και τα θέλω του.

8.Little Miss Sunshine

Ο ορισμός της δυσλειτουργικής οικογένειας: Ο Φρανκ, ο πατέρας της οικογένειας, έχει εφεύρει τους 9 κανόνες που οδηγούν στην επιτυχία. Ο θείος Ρίτσαρντ προέρχεται από μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας λόγω της απόρριψης από έναν μαθητή του. Ο παππούς, χρήστης κοκαΐνης και μεγάλος εραστής, συμβουλεύει τον εγγονό του να πάει με όσο περισσότερες γυναίκες μπορεί στη ζωή του, ενώ ο γιος της οικογένειας, ο Ντουέιν, έχει ορκιστεί να μη μιλήσει μέχρι να πείσει τους γονείς του να τον γράψουν στη σχολή πιλότων. Μέχρι τότε, έχει αποφασίσει να επικοινωνεί με σημειώματα. Η μητέρα, πιο κοντά στη λογική από όλους, αποτελεί τον σταθεροποιητικό παράγοντα της οικογένειας κι ας βρίσκεται σε πλήρη διάσταση απόψεων με τον Φρανκ. Όλοι μαζί θα μπουν σε ένα παλιό Volkswagen και θα οδηγήσουν την 8χρονη Όλιβ στην Καλιφόρνια, στα τελικά του παιδικού διαγωνισμού Little Miss Sunshine.

9.The Darjeeling Limited

Τρία αδέρφια που έχουν να μιλήσουν μεταξύ τους έναν ολόκληρο χρόνο, αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι ζωής διασχίζοντας με το τρένο την Ινδία. Σκοπός του ταξιδιού είναι να βρουν και πάλι τους δεσμούς που τους ενώνουν και να γίνουν τα πράγματα μεταξύ τους όπως ήταν παλιά. Η πνευματική τους αναζήτηση διακόπτεται απότομα καθώς διάφορα ακραία γεγονότα συμβαίνουν στο ταξίδι τους, και οι τρεις τους καταλήγουν στη μέση της ερήμου με 11 βαλίτσες, έναν εκτυπωτή και μια μηχανή σφυρηλάτησης.

10.Under the Tuscan Sun

Μια συγγραφέας ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της την απατά και ξεκινάει τη διαδικασία του διαζυγίου. Δυο φίλες της, θέλοντας να την κάνουν να νιώσει καλύτερα, της κάνουν δώρο ένα ταξίδι στη Τοσκάνη το οποίο θα της αλλάξει όλη τη ζωή.

Δες και αυτό: 10 ταινίες που μπορείς να απολαύσεις με το σύντροφο σου σήμερα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;