6 μύθοι για τις σχέσεις που όλοι πρέπει να πάψουμε να πιστεύουμε
Οι σχέσεις είναι μυστήριο πράγμα...

Περίπλοκο πράγμα οι σχέσεις, δε βρίσκεις;

Οι ερωτικές σχέσεις αποτελούν μεγάλο «αγκάθι» στη ζωή των ανθρώπων και πολλοί δε βρίσκουν τον κατάλληλο τρόπο να τις διαχειριστούν, καθώς πιστεύουν στο ιδανικό και θέτουν υψηλά standards χωρίς να υπάρχει λόγος.

Όλοι μας κάνουμε σενάρια στο μυαλό μας αναζητώντας τις τέλειες σχέσεις, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάποια στιγμή πως ότι βλέπουμε στις ταινίες, δεν ισχύει. Άνδρες και γυναίκες προσπαθούν καθημερινά να πιστέψουν στους μύθους που υπάρχουν γύρω από τις σχέσεις αντί να δουν τη ρεαλιστική πλευρά τους.

Αυτοί είναι οι μύθοι που πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε γα τις σχέσεις!

1.Ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο.

Δυστυχώς δεν υπάρχει. Ο πρίγκιπας με το άσπρο άτι που θα σε σώσει από κάθε δυσκολία, δε θα εμφανιστεί ποτέ διότι είναι μόνο στα παραμύθια. Είναι ένας αστικός μύθος που πλανάται στη χώρα του ποτέ. Εσύ πρέπει να κάνεις focus στον άνδρα που σου προσφέρει καθημερινά λίγο από τον εαυτό του και άσε τα παραμύθια για τα παιδιά.

2.Η τέλεια γυναίκα.

Αφού δεν υπάρχει ο πρίγκιπας, δεν υπάρχει και η τέλεια γυναίκα. Βασικά, δεν υπάρχει ο τέλειος άνθρωπος. Όλοι μας έχουν ατέλειες και αυτές μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Ο σκοπός μιας σχέσης είναι να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα συνυπάρξετε και θα περάσετε όμορφα. άσε, την τελειότητα για τους αρχιτέκτονες.

3.Η αλλαγή.

Ο άνθρωπος δεν αλλάζει και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις , τόσο καλύτερα θα είναι η ζωή σας. Αν ένας άνθρωπος σου δείξει κάποια στοιχεία του από την αρχή και εσύ έχεις τη ψευδαίσθηση πως θα τα αλλάξει, γελάστηκες. Ο άνθρωπος απλά προσαρμόζεται και υποχωρεί.

4.Η απιστία.

Once a cheater, always a cheatre και αυτό να το θυμάσαι. Αν ένας άνθρωπος πέσει θύμα της απιστίας, θα ξαναπέσει και στο μέλλον. Δε σου αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές.

5.Η μεγάλη δέσμευση.

Η μεγάλη δέσμευση δεν έρχεται μετά από δυο μήνες όπως βλέπουμε στις ταινίες. Για να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τη σχέση σου, θα πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτήν και να προσαρμοστείς σε καταστάσεις που ίσως τελικά δε σου αρέσουν.

6.Το γυαλί δε ραγίζει.

Πάντα ραγίζει και όσο περνούν οι μέρες θα ραγίζει ακόμη περισσότερο μέχρι να σπάσει τελείως. Αν σε μια σχέση έχουν συμβεί πράγματα που δεν είναι σωστά και σε έχουν πληγώσει, να ξέρεις πως πάντα θα τα θυμάσαι και θα τα «κοπανάς». Οι λύσεις είναι δυο: ή χωρίζεις ή μιλάς σε κάποιον ειδικό και το ξεπερνάς.

Δες και αυτό: Ζώδια και…σχέσεις! Πώς θα καταλάβεις ότι σε βλέπει μόνο φιλικά;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;