Φοιτητικό σπίτι: 8 tips που πρέπει να ξέρει κάθε πρωτοετής!
Πρώτη φορά σε φοιτητικό σπίτι; Get ready!

Ξεκινάς τη ζωή σου νέο σου φοιτητικό σπίτι και όλα φαίνονται περίφημα!

Το φοιτητικό σπίτι σου θα είναι αυτό που θα τα υποστεί όλα. Τα νεύρα σου, τις χαρές σου, τις φωνές σου και άλλα πολλά αλλά θα είναι το πρώτο σου σπίτι και πρέπει να του δείξεις τον ανάλογο σεβασμό.

Αυτά είναι τα tips που χρειάζεται να ξέρεις για το φοιτητικό σπίτι:

1.Στην αρχή της διαμονής σου δε θα μπορείς να καλύπτεις τα έξοδα μόνος σου, οπότε πρέπει να ενημερώνεις έγκαιρα τους γονείς σου για το ενοίκιο και για τους λογαριασμούς.

2.Αν μένεις με κάποιον συγκάτοικο, θα πρέπει να διαχωρίσετε τις δουλειές σας και να αναλάβετε ο καθένας ξεχωριστά να κάνει άλλα πράγματα.

3.Μη ξεχάσεις πως σε μια πολυκατοικία δε μένεις μόνος σου. Πρέπει να σέβεσαι τις ώρες κοινής ησυχίας και να φροντίσεις να έχεις καλές σχέσεις με τους γείτονες σου.

4.Ενημερώσου για όλα τα δρομολόγια των λεωφορείων που βρίσκονται κοντά στο σπίτι σου για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη και να μην τρέχεις τελευταία στιγμή.

5.Κάνε γενική καθαριότητα στο σπίτι σου μια φορά την εβδομάδα. Θα δεις πως δε θα χρειάζεται να καθαρίζεις κάθε μέρα και θα είναι όλα τακτοποιημένα.

6.Πάρε συνταγές από το διαδίκτυο και οργάνωσε το μενού της εβδομάδας για να μπορείς να τα ετοιμάζεις σιγά-σιγά και να τρως σπιτικό φαγητό.

7.Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως πρέπει ο χώρος σου να ταιριάζει με την  αισθητική σου. Οπότε μη βιαστείς να αγοράσεις τα πάντα από τις πρώτες μέρες. Κάνε μια βόλτα μετά τη σχολή και τσέκαρε τι υπάρχει.

8.Το φοιτητικό σπίτι δε γίνεται να μην έχει junk food! Απλά προσπάθησε όσο μπορείς να είναι συγκεκριμένα πράγματα και να μην τα καταναλώνεις πολύ συχνά για το καλό σου. Αν ας πούμε σου αρέσουν τα πατατάκια, μπορείς να τα φτιάξεις μόνο σου και να είναι πιο υγιεινά.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 7 πράγματα που ζητούν την προσοχή σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;