ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ξένων γλωσσών από Δήμο της χώρας!
Μάθε περισσότερα!

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών πραγματοποιούνται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι γλώσσες που διδάσκονται είναι η αγγλική, τουρκική, ρωσική, ισπανική, πορτογαλική, ιταλική, γερμανική και αραβική, ενώ τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες, φοιτητές, ανέργους και επαγγελματίες.

Σε δηλώσεις του για το ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Αθλητισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ανέφερε: “Τα μαθήματα ξένων γλωσσών είναι μια ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα επιπλέον εφόδιο στην ανεύρεση θέσεων εργασίας. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές είναι πολύ σημαντικό για κάποιους ανθρώπους να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και μάλιστα εντελώς δωρεάν”.

“Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν την περσινή χρονιά για τις ξένες γλώσσες ξεπέρασαν τις 3.000, γεγονός που αποδεικνύει το ενδιαφέρον των δημοτών” πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος, ενώ τόνισε: “Τα μαθήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών γίνονται επί σειρά ετών χάρη στην εθελοντική προσφορά των καθηγητών, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά κι επειδή η ζήτηση είναι μεγάλη τηρείται σειρά προτεραιότητας”.

Ήδη έχουν ξεκινήσει να τρέχουν οι αιτήσεις για όσους ενδιαφέρονται για μαθήματα αγγλικών, ιταλικών, ρώσικων, τουρκικών, αλβανικών που θα διαρκέσουν έως τα Χριστούγεννα του 2018. Η εκπαίδευση προσφέρεται δωρεάν χάρη στην εθελοντική προσφορά των καθηγητών, ενώ οι μαθητές βαρύνονται μόνο από την αγορά του εκπαιδευτικού υλικού.

Με πληροφορίες από το dikaiologitika.gr

Δείτε επίσης: Δωρεάν μαθήματα αγγλικών και πληροφορικής μέσω του E–Gnosis για ανέργους και φοιτητές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;