5 τρόποι για να κάνεις την επικοινωνία με τους συναδέλφους σου στη δουλειά καλύτερη!
Η συναδελφική αλληλεγγύη είναι σημαντικό κομμάτι στη δουλειά!

Η δουλειά σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας σου και δεν πρέπει να αγνοείς όλα αυτά που συμβαίνουν όταν ασχολείσαι με αυτή.

Μέσα στη δουλειά μας αντιμετωπίζουμε καθημερινά προκλήσεις που αφορούν σχεδόν τα πάντα. Προβλήματα επικοινωνίας με τους συναδέλφους μας, με τον εργοδότη μας, κούραση και άλλα πολλά μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην κακή ψυχολογία σου και σε κάνουν να θες να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις.

Πολλές φορές αυτό που χαλάει το κλίμα στη δουλειά είναι η επικοινωνία που έχουμε με τους συναδέλφους καθώς όλοι έχουν τα προβλήματα τους και ξεσπούν συνήθως στον εργασιακό χώρο. Όμως υπάρχουν τρόποι για να λυθούν όλα και να ζήσετε αρμονικά γι αυτές τις 8 ή παραπάνω ώρες που βρίσκεστε στον ίδιο χώρο.

1.Μίλα μαζί τους.

Μπορείς στο διάλειμμα σου να μιλήσεις με κάποιους συναδέλφους σου και να λύσετε ότι προβλήματα υπάρχουν, όμορφα και ωραία. Προφανώς δε γίνεται να συμφωνείς με όλα αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά.

2.Άκουσε τους.

Μην προτρέχεις και μην προσπαθείς να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Όλοι είμαστε άνθρωποι και έχουμε ξεσπάσματα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ακούσεις.

3.Μην κουτσομπολεύεις.

Είναι καλό στη δουλειά σου να κρατάς τους τύπους. Δε ξέρεις ποτέ ποιος θα εμφανιστεί μπροστά σου και ποιον μπορεί να ξέρει. Ότι θες να πεις να το πεις στο άτομο που το αφορά ή να το κρατήσεις για τον εαυτό σου.

4.Όταν γίνεται κάτι καλό, να το λες.

Η λέξη «μπράβο» έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ψυχολογία ενός ανθρώπου και είναι σημαντικό να την ακούει (και εσύ θες να την ακούς, παραδέξου το!). Οπότε να τη λες όπου χρειάζεται.

5.Θετική στάση.

Αν είσαι από τους ανθρώπους που έχουν αρνητική ενέργεια και γκρινιάζεις, να ξέρεις πως δε θα υπάρξει στιγμή που θα σου δώσουν ουσιαστική σημασία. Χρειάζεσαι μια ευχάριστη αλλαγή και η θετική στάση θα σε βοηθήσει.

Δες και αυτό: 7 πράγματα που θα ήταν καλό να «κρατήσεις» για εσένα στη νέα σου δουλειά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;