Φοιτητική ζωή: Το διάβασμα θέλει τρόπο αρκεί να είσαι στο κατάλληλο μέρος!
Άλλαξε παραστάσεις και θα δώσεις άλλο χαρακτήρα στη φοιτητική ζωή!

Η φοιτητική ζωή είναι γεμάτη εμπειρίες που θα σε κάνουν να θες να τις γνωρίσεις όλες μια προς μια!

Μια από τις περιόδους όπου τα κεφάλια «μπαίνουν» μέσα είναι η εξεταστική! Και τι σημαίνει αυτό αγαπητέ μου φοιτητή; Διάβασμα και μάλιστα αρκετό αν είσαι έτοιμος να δώσεις για πτυχίο.

Αυτά είναι τα μέρη τα οποία μπορείς να επισκεφτείς αν θες να αλλάξεις παραστάσεις και να δώσεις άλλη πνοή στο διάβασμα σου!

1.Καφετέρια!

Βρες ένα μαγαζί που σε εκφράζει. Ένα μαγαζί που ταιριάζει με τα γούστα σου, πάρε καφέ, άραξε και ξεκίνα να διαβάζεις. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που προσφέρουν και εκπτώσεις, οπότε μπορείς να κάτσεις για όση ώρα θες και να αλλάξεις παραστάσεις.

2.Πάρκο.

Μέσα στη φύση θα είσαι και το μυαλό σου θα «καθαρίσει». Διάλεξε ένα πάρκο στο οποίο να γίνονται συχνά επισκέψεις γιατί δε θέλουμε να είσαι και σαν την καλαμιά στον κάμπο.

3.Το σπίτι του κολλητού. 

Μη γελάς! Το σπίτι του κολλητού σου μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι γιατί είναι άλλο σπίτι και όχι το δικό σου. Άσε, που θα εμφανιστεί και αυτός κάποια στιγμή και θα μπορέσεις να κάνεις ένα ευχάριστο διάλειμμα.

4.Σε μια πλατεία.

Πολλές πόλεις έχουν πανέμορφες πόλεις στις οποίες μπορείς να καθίσεις και να παρατηρείς το κόσμο που περνά. Πάρε το βιβλίο σου, βάλε τα ακουστικά σου, άκουσε τα αγαπημένα σου τραγούδια και πάρε καθαρό αέρα.

5.Σε κάποια παραλία!

Ο καιρός είναι ιδανικός για διάβασμα στην παραλία. Πάρε την πετσέτα σου και αντηλιακό, άμα αντέχεις κάνε βουτιά και απόλαυσε την ηρεμία που σου προσφέρει η θάλασσα.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 10 τρόποι για να εξοικονομείς χρήματα ενώ σπουδάζεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;