Η Χριστίνα Μπόμπα κατάφερε να συγκινήσει τους followers της με μια ιστορία! (photo)
Παράλληλα ετοιμάζεται και για το γάμο!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγες μέρες και όλοι περιμένουμε να τους δούμε!

Η σύντροφος του παρουσιαστή έκανε μια ανάρτηση και μοιράστηκε μαζί με τους followers της η οποία φάνηκε να συγκίνησε αρκετούς από αυτούς!

Έγραψε τα εξής:

«Εσείς πιστεύετε στις παραδόσεις;
Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία…
Πριν 2 χρόνια ακριβώς στο γάμο της καλής μου φίλης @iolisd που έγινε στη Σίφνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Ιόλη πέταξε την ανθοδέσμη τηρωντας τα έθιμα και ανάμεσα σε όλες της τις φίλες η ανθοδέσμη ήρθε κυριολεκτικά Κ προσγειώθηκε μες στην αγκαλιά μου!
Την επόμενη μέρα ζήτησα από τον @sakiswp να βγάλει αυτή τη φωτογραφία για να τη στείλουμε στη μαμά μου @giotapapoula να χαρεί!
Μετά από 2 χρόνια ακριβώς στο ίδιο μέρος την ίδια ημερομηνία, το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου!
Να που οι παραδόσεις στην περίπτωση μου λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο».

Δες την:

Εσείς πιστεύετε στις παραδόσεις; Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία… Πριν 2 χρόνια ακριβώς στο γάμο της καλής μου φίλης @iolisd που έγινε στη Σίφνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Ιόλη πέταξε την ανθοδέσμη τηρωντας τα έθιμα και ανάμεσα σε όλες της τις φίλες η ανθοδέσμη ήρθε κυριολεκτικά Κ προσγειώθηκε μες στην αγκαλιά μου! Την επόμενη μέρα ζήτησα από τον @sakiswp να βγάλει αυτή τη φωτογραφία για να τη στείλουμε στη μαμά μου @giotapapoula να χαρεί! Μετά από 2 χρόνια ακριβώς στο ίδιο μέρος την ίδια ημερομηνία, το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου! Να που οι παραδόσεις στην περίπτωση μου λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο! #sakischristina #bridetobe #ilovehimtothemoonandback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Δες και αυτό: Η ΘΕΑ Σοφία Βογιατζάκη ξεκίνησε δίαιτα και μόλις μάθαμε πόσα κιλά έχασε σε 1,5 μήνα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
6'
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
6'
0 - 0
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
'
29 - 26
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;