Τα 10 πρώτα πράγματα που πρέπει να αποκτήσεις για το φοιτητόσπιτό σου
Η περιπέτεια ξεκινά στο φοιτητικό σου σπίτι!

Τα φοιτητικά χρόνια είναι μια περίοδος που θα θυμάσαι και θα λες ιστορίες γι’ αυτά σε όλη σου τη ζωή. Οι αναμνήσεις που θα δημιουργήσεις σε αυτά τα ανέμελα χρόνια θα σε συντροφεύουν για πάντα. Γέλια, πάρτυ, ξενύχτια, μαζώξεις με φίλους και ήρεμα μοναχικά βράδια με ταινία και ποπ κορν…

Φυσικά, σε όλα αυτά πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει το φοιτητικό σου σπίτι. Ο πρώτος χώρος που είναι αποκλειστικά και ολοκληρωτικά δικός σου. Που είσαι ελεύθερος να διακοσμήσεις όπως σου κάνει κέφι! Και πίστεψέ με, η διαδικασία θα σου μείνει αξέχαστη.

Επειδή όμως είναι η πρώτη φορά που μένεις μόνος και έχεις χάσει λίγο τη μπάλα, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε! Παρακάτω θα βρεις τη λίστα με τα πράγματα που θα πρέπει να βάλεις πρώτα στη λίστα με τα ψώνια για το φοιτητόσπιτό σου!

1. Καναπές

Σίγουρα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να αποκτήσεις είναι ένα τέλειος καναπές. Εκεί θα αράζεις μόνος ή με τους φίλους σου, θα διαβάζεις και θα ρίχνεις και κανέναν υπνάκο. Ένας ωραίος και λειτουργικός καναπές μπορεί να ομορφύνει τον χώρο σου, ενώ ταυτόχρονα ένας καναπές- κρεβάτι σου δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενήσεις και τους φίλους σου όποτε θες.

2. Φωτιστικό

Το να έχεις ένα όμορφο φωτιστικό δεν είναι μόνο απαραίτητο, αφού αν επιλέξεις ένα ιδιαίτερο κομμάτι θα προσδώσει αμέσως χαρακτήρα στο σπίτι.

3. Ταπετσαρία

Το να επιλέξεις μια ταπετσαρία, χαρίζει ένα “ιδιαίτερο” εφέ στο σπίτι. Επίσης είναι εύκολη στην τοποθέτηση και μπορεί να αλλάξει όταν νιώσεις ότι θες μια ανανέωση στον χώρο!

Χωρίς βαψίματα και κούραση, μπορεί να μετατρέψει όλη την εικόνα του φοιτητικού σου σπιτιού. Τόσο που δε θα θες να βγεις έξω.

4. Μαχαιροπίρουνα

Μοιάζει “μικρό”, αλλά ένα σετ μαχαιροπίρουνα είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αγοράσεις. Από τις πρώτες μέρες της μετακόμισης θα τα χρειαστείς όταν θα έρθει η ώρα να τσιμπήσεις κάτι.

Ένα πλήρες σετ με μαχαιροπίρουνα είναι απαραίτητο. Όλο και κάποιο τραπέζι θα οργανώσεις για τους φίλους σου. Όσο χύμα και να είστε σαν παρέα, δε λέει να τρώτε με τα χέρια. Γι’ αυτό προετοιμάσου.

5. Ψυγείο

Χωρίς ψυγείο δε μπορεί να υπάρξει φοιτητικό σπίτι. Αυτό είναι νόμος! Πού θα φυλάξεις όλα αυτά τα φαγητά που θα σου στέλνει η μαμά με το ΚΤΕΛ; Πού θα έχεις το γάλα για τον πρωινό φραπέ; Και που τις παγωμένες μπύρες;

6. Φούρνος Μικροκυμάτων

Ας μη γελιόμαστε, κανένας φοιτητής δεν ξέρει να μαγειρεύει κάτι πέρα από μακαρόνια και αυγά. Τουλάχιστον στην αρχή! Γι’ αυτό ένας φούρνος μικροκυμάτων θα σου φανεί χρήσιμος για να ζεστάνεις τα φαγητά που θα στέλνει η μαμά (όπως είπαμε πριν), τη χθεσινοβραδινή πίτσα για να τη φας για πρωινό και φυσικά για να φτιάξεις ποπ κορν πριν δεις ταινία.

7. Κρεβάτι

Το πιο ιερό έπιπλο του σπιτιού σου. Όλοι το ξέρουν πως στα φοιτητικά χρόνια -όσο διάβασμα κι αν έχεις- κάνεις “κάβα” ύπνου για όλη την ενήλικη ζωή σου.

Κι επειδή το κρεβάτι θα είναι το βασικό έπιπλο του υπνοδωματίου σου, πρέπει να φροντίσεις να είναι όμορφο, άνετο και… μεγάλο.

8. Καφετιέρα

Διάβασμα για την εξεταστική χωρίς μια μεγάλη κούπα ζεστού καφέ δε γίνεται. Μια καφετιέρα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στην κουζίνα σου. Αλλιώς πώς θα καταφέρεις να σηκωθείς για να πας στο αμφιθέατρο;

9. Πλυντήριο Ρούχων

Ακόμα μια απαραίτητη συσκευή που πρέπει να μπει ψηλά στη λίστα με τα απαραίτητα. Με τόσες εξόδους, θα πρέπει να έχεις καθαρά τα outfits για να είσαι έτοιμος κάθε στιγμή.

10. Πλυντήριο Πιάτων

Η αγορά αυτή είναι το απόλυτο bonus. Το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου για να τον συγχαρείς που πέρασε στο πανεπιστήμιο.

Όλοι μας βαριόμαστε το πλύσιμο των πιάτων, οπότε ένα πλυντήριο που θα μας απαλλάξει από τη λάντζα και θα διατηρήσει την κουζίνα καθαρή, είναι θείο δώρο. Καμιά υπερβολή!

Για να κάνεις τη μετακόμιση παιχνίδι και να φτιάξεις το φοιτητόσπιτό σου όπως το ονειρεύεσαι, θα έχεις σύμμαχο το MΕΤΑΚΟΜEASY by Praktiker!

Απόλαυσε τις παρακάτω υπηρεσίες και εξόπλισε φουλ το νέο, ολόδικό σου σπίτι:

· Διάλεξε τον τρόπο αγοράς που σε εξυπηρετεί: e-shop, κατάστημα ή τηλεφωνική παραγγελία

· Έως 24 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 50€

· Παραλαβή από το κατάστημα της επιλογής σου

· Δωρεάν μεταφορά με αγορές άνω των 199€

· Υπηρεσία συναρμολόγησης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;