Stefán Karl Stefánsson: «Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός!
Ο Stefán Karl Stefánsson ήταν μόλις 43 ετών!

Ο γνωστός ηθοποιός, Stefán Karl Stefánsson, «έφυγε» από τη ζωή!

Ο Stefán Karl Stefánsson έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 43 του χρόνια και[έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του και τους συναδέλφους του.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από την παιδική σειρά «Lazy Town» , η οποία προβλήθηκε σε 180 χώρες και γυρίστηκε στην Ισλανδία.

O Stefán Karl Stefánsson έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Ρόμπιν Ρότεν στην παιδική σειρά Lazy Town.

Δυστυχώς, ο ηθοποιός   έπασχε από επιθετική μορφή καρκίνου στη χοληδόχο κύστη τα τελευταία δύο χρόνια, και τον Μάρτιο του 2018 ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος επανήλθε και πλέον ήταν ανίατος. Ο ηθοποιός μέσω των social media ενημέρωνε τους θαυμαστές του για την κατάσταση της υγείας του και προσπαθούσε να διακωμωδήσει την κατάσταση. Η οικογένεια του είναι συντετριμμένη με το χαμό του και η γυναίκα του δήλωσε πως θα πραγματοποιήσει την τελευταία του επιθυμία, η οποία ήταν να σκορπιστούν οι στάχτες του στη θάλασσα.

Ο Stefán Karl Stefánsson καταγόταν από την Ισλανδία και ήταν ηθοποιός και τραγουδιστής. Έμενα στο Λος Άντζελες με τη σύζυγο του, Steinunn Ólína Þorsteinsdóttir και είχαν τέσσερα παιδιά. Από τα 19 του είχε να εργάζεται στην τηλεόραση όπου χάριζε τη φωνή του σε μαριονέτες και παράλληλα σπούδαζε στη δραματική σχολή της Ισλανδίας. Η μεγάλη επιτυχάι ήρθε όταν το Nickelodeon πήρε τη σειρά Lazy Town και εκεί ξεκίνησε να γίνεται αναγνωρίσιμος.

Ήταν ιδιαίτερα γνωστός στα παιδιά και οι γκριμάτσες του δε θα ξεχαστούν ποτέ!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;