53 νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν μέσω προκηρύξεων!
Δείτε αναλυτικά!

Μέσω προκηρύξεων ανακοινώθηκαν νέες θέσεις εργασίας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους!

Αναλυτικότερα:

Δήμος Καλαμαριάς

Ανακοινώθηκε μέσω προκήρυξης η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ ( ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» περιόδου 2018-2019 του Δήμου Καλαμαριάς, που εδρεύει στην Καλαμαριά, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

5 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
2 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
1 ΥΕ Καθαριστών – Καθαριστριών

Δικαιολογητικά: 

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «30-03-2017» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριΖόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος, εκτός από την Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 που αναφέρεται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ II, «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», στοιχείο 2 του Παραρτήματος αυτού.

Αιτήσεις: 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Αγ. Νικολάου & Μικρουλέα, Τ.Κ. 55132, υπόψη κ. Δέσποινας Μαυρομμάτη, (τηλ. επικοινωνίας 2313314241).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Καλαμαριάς, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι -> Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Προκήρυξη

Λάρισα

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη  45 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 9 μηνών και σε ωριαία βάση, από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

ΠΕ Μαέστρος Συμφωνικών Ορχηστρών Δ.Ω.Λ. 1
ΠΕ Μαέστρος Γυναικείας Χορωδίας «indonnation» 1
ΠΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα πιάνο 1

ΠΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα πιάνο 1
ΠΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα Βιολί 1
ΠΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα στη Σύνθεση & στα θεωρητικά 1
ΠΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα ηλεκτρικής κιθάρας (jazz & pop) 1
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα θεωρητικά 1
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα πιάνο-υποχρεωτικά θεωρητικά 2
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα πιάνο-υποχρεωτικά θεωρητικά 1
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα πιάνο 1
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα ανώτερα θεωρητικά 1

ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα θεωρητικά 1
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα κιθάρας 4
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα μονωδίας 2
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα βιολιού 2
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα Βυζαντινής Μουσικής 1
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα Τρομπέτα 1
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα βιολοντσέλου 1

ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα κρουστά 1
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα σαξόφωνου 1
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα βαθύχορδου-κιθάρας 1
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα όμποε 1

ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα ακορντεόν- υποχρεωτικά θεωρητικά 1
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα φαγκότο 1
ΤΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα τρομπόνι 1
ΔΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα παραδοσιακό λαούτο 1
ΔΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα λαϊκά όργανα 1
ΔΕ Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα βιόλα & βιολί1
ΔΕ Μαέστρος Φιλαρμονικής Δ.Ω.Λ. 1
ΤΕ Μαέστρος Χορωδιών Δ.Ω.Λ. (Μικτή-Παιδική) 1
ΠΕ Συνοδεία πιάνου 1
ΔΕ Μουσικός Εκτελεστής (τρομπέτας) Φιλαρμονική 2
ΔΕ Μουσικός Εκτελεστής (σαξόφωνο) Φιλαρμονική 1
ΔΕ Μουσικός Εκτελεστής (τούμπα) Φιλαρμονική 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση τους και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, Πλατεία Λαού, 41221 Λάρισα, απευθύνοντάς την στο: Γραφείο Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψη του κου Χρήστου Μπαντούλη (τηλ. Επικοινωνίας 2410-536886, 2410-531960) τα ακόλουθα νομίμως δικαιολογητικά:

Πως θα κάνεις αίτηση;

Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (δύο όψεις),
Φωτοαντίγραφο όλων των τίτλων Μουσικών Σπουδών, συνοδευμένα με βεβαιώσεις για τη βαθμολογία των, όπως απαιτούνται ως προσόντα από την προκήρυξη,
Φωτοαντίγραφο όλων των βεβαιώσεων που απαιτούνται σύμφωνα με την προκήρυξη,
Βεβαίωση εγγραφής στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ για τους ανέργους (θα την προσκομίσουν στην επιτροπή αξιολόγησης την ημέρα της ακρόασης με την αυτή ημερομηνία),

Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής.
Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει μια μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας Π.Ε. που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο Δ.Ε. σε κάθε άλλη περίπτωση ισχύει ο αποκλεισμός του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Προκήρυξη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;