Power of Love: Θα το ζήσουμε και αυτό! Η Αθηνά Χρυσαντίδου τραγουδίστρια;
Μετά το Power of Love χτίζεται η καριέρα!

Το Power of Love μπορεί να τελείωσε αλλά οι παίκτες του δε σταματούν να απασχολούν το κοινό και τα fan clubs έχουν πάρει «φωτιά» με τους αγαπημένους τους παίκτες!

Ένα ζευγάρι που απασχόλησε πολύ κατά τη διάρκεια προβολής του Power of Love ήταν η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης. Η σχέση τους μέσα στο παιχνίδι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και οι δυο τους προσπάθησαν να δείξουν υπομονή, αλλά μια όμορφη μέρα αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Το ζευγάρι από τότε έχει ξεκινήσει μια ανοδική πορεία στο χώρο της showbiz, τα giveawyas δίνουν και παίρνουν στο Instagram, η Αθηνά μας δείχνει συνεχώς τις αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της και αυτή τη φορά μας έδειξε κάτι τελείως διαφορετικό.

Μέσω stories που δημοσίευσε στο profile της, είδαμε πως βρέθηκε σε στούντιο ηχογράφησης και μάλιστα ήταν μπροστά από το μικρόφωνο. Μαζί της στο στούντιο ήταν ο Bo και ο ράπερ OGE, και μάλλον μας προετοιμάζει για κάτι. Η πρώην παίκτρια του Power of Love έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη της για το τραγούδι και την έχουμε ακούσει τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και σε διάφορα videos που ανεβάζει να τραγουδά κομμάτια που αγαπά.

Η Αθηνά είναι σε μια δημιουργική φάση στη ζωή της και από ότι φαίνεται θέλει να κάνει πολλά πράγματα για να πετύχει στην καριέρα της.

Μάλλον, η νεαρή κοπέλα θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι και να σου πω και κάτι; Γιατί όχι, αν μπορεί;

Δες τι δημοσίευσε στο Instagram: 

Δες και αυτό: Power of Love: Που «βρίσκονται» τα ζευγάρια μετά το τέλος του παιχνιδιού;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;