Power of Love: Που «βρίσκονται» τα ζευγάρια μετά το τέλος του παιχνιδιού;
To Power of Love τους έφερε κοντά ή μήπως όχι;

To Power of Love ήταν ένα κοινωνικό πείραμα αγάπης, όπως το έλεγε η παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου!

Στο Power of Love είδαμε πολλούς ανθρώπους να προσπαθούν να βρουν το άλλο τους μισό, ακούσαμε βαρύγδουπες δηλώσεις λατρείας και έρωτα και φυσικά, όπως κάθε σωστό reality που σέβεται τον εαυτό του είδαμε και τους ανάλογους τσακωμούς.

Δημιουργήθηκαν ζευγάρια που ο κόσμος αγάπησε και απέκτησαν θαυμαστές αλλά και άπειρα group στο Facebook, αφιερωμένα στη σχέση τους. Όμως, είναι όλοι σε σχέση με το ταίρι που μας είχαν συνηθίσει μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες; Για να δούμε!

Στέλλα Μιζεράκη – Πάνος Ζάρλας

Οι νικής του Power of Love! Τα παιδιά είναι ακόμη μαζί, κάνουν εκπομπή και όποτε μπορούν κάνουν τις βόλτες τους και μας ενημερώνουν μέσω Instagram… Α! Και η Στέλλα συνεχίζει να μη φορά τους μπλε φακούς επαφής… Ευτυχώς!

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί – Κυριακή Τσανικίδη

Μαζί και σούπερ αγαπημένοι. Πήγαν Ιταλία, έβγαλαν φωτογραφίες, η Κυριακή συνεχίζει καθημερινά να κάνει giveaways στο Instagram και μαζί πλατσουρίζουν σε παραλίες.

Τζούλια Καραγιάννη -Μιχάλης Κάββαλος

Άδοξο τέλος. «Άδειασμα» από τον πρώην παίκτη σε συνεντεύξεις, εκείνη διακοπές σε Μύκονο και Κέρκυρα. Τα παιδιά δεν είναι μαζί και οι θαυμαστές τους στεναχωρήθηκαν αρκετά.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;