Φοιτητική ζωή: 8 τρόποι για να μην είναι άδειο το πορτοφόλι σου!
Η φοιτητική ζωή δε χρειάζεται έξοδα αλλά φαντασία!

Η φοιτητική ζωή σου ξεκινά σε λίγο καιρό… Το μόνο που μένει είναι να μάθεις για τις Βάσεις 2018 και το ταξίδι ξεκινά!

Είτε περάσεις στην πόλη που ήδη μένεις, είτε όχι δεν έχει σημασία. Θα κάνεις φοιτητική ζωή και θα αποκτήσεις μοναδικές εμπειρίες που όλοι θα θέλαμε να τις περάσουμε ξανά και ξανά. Προφανώς ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και φούξια κορδέλες αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα είναι καλά τα πράγματα.

Μπορεί στην αρχή να παρατηρήσεις πως η φοιτητική ζωή έχει έξοδα αλλά σιγά-σιγά θα ανακαλύψεις τρόπους για να κάνεις οικονομία και παράλληλα να διασκεδάσεις.

Αυτοί είναι κάποιοι τρόποι που σου προτείνουμε: 

1.Μέσω κάποιων δήμων μπορείς να πληροφορηθείς για τις δωρεάν δραστηριότητες που παρέχουν. Μάλιστα, υπάρχουν πολιτιστικοί σύλλογοι που παρέχουν δωρεάν σεμινάρια που αφορούν τις τέχνες και τη συγγραφή. Ίσως ανακαλύψεις κάποιο κρυμμένο ταλέντο.

2.Το σουπερ μάρκετ είναι ο εφιάλτης όλων. Προσπάθησε να  «κυνηγήσεις» τις προσφορές και να μη ξεχνάς πως πρέπει να κάνεις λίστα και να παίρνεις τα πράγματα που χρειάζεσαι.

3.Οι φοιτητές έχουν εκπτώσεις σε διάφορα καταστήματα. Διαδικτυακά μπορείς να ενημερωθείς για τις εκπτώσεις αλλά και για τις παροχές που σου προσφέρονται.

4.Οι βόλτες στη γειτονιά είναι ένας εξαιρετικός τρόπος διασκέδασης. Πολλοί επιλέγουν να ανακαλύψουν την περιοχή τους και να βρουν κρυμμένους θησαυρούς.

5.Οι σειρές θα σε «σώσουν». Υπάρχουν αμέτρητες σειρές που μπορείς να δεις. Εδώ θα ανακαλύψεις τις καλύτερες σειρές του Netflix. Τι περιμένεις;

6.Η μαγειρική είναι μια μέθοδος για να γλιτώσεις χρήματα. Πολλοί φοιτητές βαριούνται να μαγειρέψουν και καταφεύγουν στη λύση του delivery. Ωραίο το delivery, δε λέμε, αλλά που και που μπορείς να δείξεις ότι έχεις ταλέντο και στην κουζίνα.

7.Αν η σχολή σου είναι κοντά στο σπίτι σου, πήγαινε με τα πόδια. Θα κάνεις γυμναστική και δε θα χρειαστεί να πάρεις τα μέσα. Κάνει καλό το περπάτημα.

8.Η συγκατοίκηση είναι μια μέθοδος εξοικονόμησης χρημάτων. Βρες ένα άτομο με το οποίο τα λέτε καλά και επιλέξτε να μείνετε μαζί. Θα μοιραστείτε τα έξοδα και θα έχεις πάντα παρεούλα. Αν είναι και συμφοιτητής, ακόμη καλύτερα!

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 5 εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις μόλις περάσεις στη σχολή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1