Φοιτητική ζωή: 5 εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις μόλις περάσεις στη σχολή!
Θα πάρεις «μαθήματα» στη φοιτητική ζωή σου!

Η φοιτητική ζωή είναι από μόνη της μια εμπειρία που όσοι τη βιώνουν, ξέρουν πως θα τους συντροφεύει για πάντα ως μια γλυκιά ανάμνηση!

Οι φοιτητές είναι αυτοί που καταφέρνουν με έναν εξαιρετικό τρόπο να γεμίζουν με εμπειρίες με ότι και αν κάνουν και δεν είναι λίγοι που μέσα από αυτές μαθαίνουν πως να συνεχίσουν πιο δυναμικά στο επόμενο στάδιο της ζωής του.

Αυτές είναι οι εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις: 

1.Τα ξενύχτια! 

Ξενύχτια με συμφοιτητές που γνώρισες στο καφέ της σχολής ή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Θα βρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και θα περάσετε τέλεια. Το hangover είναι μια εμπειρία που κάθε φοιτητής θα ζήσει και έπειτα θα ξέρει πως να το χειριστεί.

2.Το διάβασμα. 

Οκ, μπορεί να διάβασες πολύ για να περάσεις στη σχολή σου, αλλά το διάβασμα στη σχολή διαφέρει διότι σε πολλά μαθήματα θα κληθείς να κάνεις πράξη όσα διάβασες και θα ξέρεις πως κάποια στιγμή θα πρέπει να στρωθείς για να πάρεις πτυχίο.

3.Η part-time δουλειά! 

Yπάρχουν πολλοί φοιτητές που θέλουν παράλληλα με τη σχολή, να συμπληρώσουν λίγα χρήματα στο εισόδημα τους. Μια part-time δουλειά είναι αυτή που τους βοηθά, αλλά είναι δύσκολη, ειδικά όταν πρέπει να παραβρεθείς υποχρεωτικά σε κάποια μαθήματα.

4.Το καθάρισμα.

Είχες συνηθίσει να τα βρίσκεις σχεδόν όλα έτοιμα στο σπίτι σου! Σαν φοιτητής θα νιώσεις τη χαρά της νοικοκυράς και θα πρέπει να μάθεις πως να καθαρίζεις και να συμμορφώνεις το σπίτι σου.

5.Την ερωτική απογοήτευση. 

Σαν φοιτητής θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολλούς ανθρώπους και μάλιστα διαφορετικούς. Θα κάνεις φιλίες και θα γνωρίσεις και κάποια άτομα που ίσως σου τραβήξουν το ερωτικό ενδιαφέρον. Αν είσαι newbie σε αυτά, υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείς κάποια στιγμή γιατί όλα αλλάζουν. Μην αγχώνεσαι, όλοι το έχουμε πάθει και μάθαμε πολλά από αυτή την εμπειρία.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 10 τρόποι για να κάνεις την καθημερινότητα σου καλύτερη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1