Δε φαντάζεσαι ποια ρομαντική ταινία – θρύλος είναι επικίνδυνη για την ψυχική σου υγεία!
Αυτό δεν το περίμενες!

Μπορούν κάποιες ταινίες να είναι επικίνδυνες για την… ψυχική σου υγεία και ισορροπία; Όσο και αν σου φαίνεται υπερβολικό, οι ειδικοί αποφάσισαν: μπορεί!

Σου αρέσουν οι ρομαντικές ταινίες; Δεν είσαι η μόνη! Βάζεις συχνά στον υπολογιστή αγαπημένα φιλμ όπως ο «Τιτανικός», το «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ», «Το ημερολόγιο»; Τις βλέπεις παρέα με ποπ κορν, σουβλάκια, πίτσες, παγωτά και πολλά πολλά χαρτομάντιλα; Ενίοτε και με φίλες που έχουν τα ίδια μυαλά; Πρόκειται για διαχρονικές ταινίες – μύθους, για όλους όσους λατρεύουν τις ιστορίες αγάπης, για κάθε ρομαντική ψυχή που θέλει να πιστεύει ότι εκεί έξω υπάρχει ο… Ένας, το άλλο της μισό!

Ωστόσο, νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι ρομαντικές ταινίες μπορεί να είναι επικίνδυνες για την… υγεία σου! Όσο πιο καταθλιπτική είναι μια ταινία, τόσο περισσότερο πρέπει να την αποφεύγουμε, σύμφωνα με τους ειδικούς. Μια έρευνα ειδικών αποκάλυψε ποια ταινία – θρύλος είναι η πιο βλαβερή για την ψυχική σου υγεία. Δυστυχώς τα αποτελέσματα της έρευνας θα απογοητεύσουν κάθε ρομαντική ψυχή…

Διάβασε τη συνέχεια εδώ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;