Η Kim Kardashian μίλησε για την επικοινωνία της με τον Trump και μοιράστηκε ΠΟΛΛΑ!
Too much information!

Kim Kardashian West. Ένα όνομα, ένα brand, μια κολοσσιαία επιχείρηση, μια αυτοκρατορία. Όσο κι αν δεν εκτιμάω τη συγκεκριμένη γυναίκα σε προσωπικό επίπεδο, δε μπορώ να μην υποκλιθώ στο γεγονός ότι κατάφερε να πάρει το “τίποτα” και να το κάνει σφραγίδα του εαυτού της και της οικογένειάς της, να το εξελίξει και να φτάσει πια σε σημείο που να αξίζει εκατομμύρια και αυτή και οι αδελφές της.

Το ξέρουν όλοι άλλωστε πια πως η Kim αφού κατέκτησε τον επιχειρηματικό κόσμο, είναι έτοιμη να κατακτήσει και τον πολιτικό. Ετοιμάζει τον σύζυγο Kanye West για πρόεδρο των ΗΠΑ και πλανητάρχη και την ίδια για πρώτη κυρία στον Λευκό Οίκο.

Τι; Δε θα γίνει αυτό ποτέ; Θες να σου θυμίσω ποιος είναι αυτή τη στιγμή πρόεδρος;

Η οικογένεια Kardashian έχει ασχοληθεί με πολλές φιλανθρωπίες ανά τα χρόνια. Τις οποίες έχουν φροντίσει να καταγράψουν χιλιάδες κάμερες. Το αποκορύφωμα ήταν η βοήθεια της Kim στην απελευθέρωση της Alice Johnson. Μία ιστορία που αποτέλεσε ξεκάθαρα επίδειξη δύναμης και για την οποία η τηλεπερσόνα βρέθηκε σε συνάστηση με τον Trump στο Οβάλ Γραφείο. Τελικά τα κατάφερε.

Αλλά επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε και ποια είναι η Kim, εκείνη φροντίζει να μας το θυμίζει. Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο Jimmy Kimmel, αποκάλυψε πως όταν την πήρε στο τηλέφωνο ο πρόεδρος εκείνη ήταν γυμνή. Και έτρεχε σαν τρελή για να βρει ρόμπα…

Ευχαριστούμε dear Kim, είσαι ο ορισμός του too much information!

Δείτε επίσης: Αυτή η φωτογραφία είναι ο «εφιάλτης» της Khloe και της Kim Kardashian!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;