Demi Lovato: Στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση
Δυστυχώς, δεν είναι καλά η Demi Lovato.

H Demi Lovato, δυστυχώς, δεν είναι καλά!

Η γνωστή τραγουδίστρια, Demi Lovato, εισήχθη εχθές σε νοσοκομείο εσπευσμένα, έπειτα από υπερβολική δόση ηρωίνης. Η Demi Lovato βρέθηκε στην έπαυλη της στο Μπέβερλι Χιλς λιπόθυμη και οι φίλοι της προσπάθησαν να τη συνεφέρουν αλλά δε μπροούσαν.

Σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια είναι ακόμη στο νοσοκομείο και η κατάσταση της είναι σταθερή ενώ η θεία της δημοσίευσε στα sosial media πως έχει ξυπνήσει και πως θα ήθελε να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει η οικογένεια. Οι γιατροί προσπαθούν να πείσουν την οικογένεια να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης και να είναι υπό στενή παρακολούθηση αλλά όπως αναφέρπυν πληροφορίες, δε συμφωνούν και όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει.

Η Demi Lovato, «παλεύει» χρόνια με τον εθισμό της στα ναρκωτικά και πέευσι δήλωνε «καθαρή» από τις απαγορευμένες ουσίες, αλλά δυστυχώς, μέσα από το τελευταίο της τραγούδι «Sober», αποκάλυψε πως ξανακύλησε στον σκοτεινό κόσμο και πως είναι τρομερά δύσκολο για εκείνη να κόψει αυτή τη συνήθεια που έχει καταστρέψει πολλούς ανθρώπους.

Από μικρή ηλικία, η Demi Lovato, είχε δείξει πως είναι ένα κορίτσι με ανήσυχο πνεύμα που λατρεύει το χορό, το τραγούδι και την υποκριτική και για αυτό δεν άργησε να εμφανιστεί σε διάφορα προγράμματα του Disney Channel. Όμως, ακόμα στην εφηβεία, η Demi βρέθηκε αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις. Νοσηλεύτηκε αρκετές φορές στο νοσοκομείο για τη χρήση ναρκωτικών, για βουλιμία αλλά και για διπολική διαταραχή. Τα τελευταία 6 χρόνια, έπειτα από πολλές προσπάθειες, κατάφερε να απέχει από τις άσχημες συνήθειες που είχε αναπτύξει και προσπάθησε να αναπτύξει ένα πιο υγιεινό lifestyle, αλλά όπως φαίνεται δεν άντεξε.

Η 25χρονη τραγουδίστρια, έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες και είναι μια από τις τραγουδίστριες που το κοινό αγαπά ιδιαίτερα.

Στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένεια της, αλλά και καλοί της φίλοι που προσπαθούν να τη στηρίξουν και να την κάνουν να νιώσει καλύτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;