#PrayforGreece: Ένα hashtag που κρύβει μεγάλη θλίψη...
Tο hashtag #PrayforGreece πόση παρηγοριά μπορεί να δώσει;

Πώς γίνεται ένα hashtag (#prayforgreece) να το βλέπεις και να νομίζεις πως μπορεί να σε παρηγορήσει;

Μια μεγάλη τραγωδία βιώνει από εχθές η χώρα μας, και πιο συγκεκριμένα η Αττική αφού μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε περιοχές της Αττικής και δυστυχώς η ελληνική κοινωνία βίωσε από πρώτο χέρι την οργισμένη φλόγα που κατέστρεψε τις ζωές ανθρώπων και με το έτσι θέλω αποφάσισε να πάρει μαζί της ανθρώπους που δεν έφταιξαν σε τίποτα.

Η Κινέτα, το Μάτι, ο Νέος Βουτζάς, η Ραφήνα και άλλες περιοχές πονούν… Και μαζί με αυτούς πονάμε και εμείς, παρόλο που δεν είμαστε δίπλα τους σωματικά, το μυαλό μας βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους και δε θα θα φύγει από το πλευρό τους. Το συναίσθημα που υπάρχει είναι μόνο η θλίψη και προφανώς πρέπει κάποιος να είναι απόλυτα κυνικός για να μην μπορεί να νιώσει αυτό το συναίσθημα για όλα όσα έχουν συμβεί. Σε αυτή την περίπτωση δε χωρούν κινήσεις εντυπωσιασμού.

Κάθε γεγονός που συμβαίνει και αφορά ανθρώπινες ζωές δε γίνεται να μας αφήνει ασυγκίνητους. Δε γίνεται να μη δίνουμε σημασία σε ότι συμβαίνει, ασχέτως αν είναι μικρό ή μεγάλο συμβάν. Τίποτα δεν είναι μικρό, όταν αφορά ανθρώπινες ζωές.

Η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στην Αττική έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση και πολλοί είναι αυτοί που μέσω Twitter εκφράζουν τη θλίψη τους με το hashtag #PrayforGreece και δηλώνουν τη συμπαράσταση τους στον ελληνικό λαό.

Πόση παρηγοριά να δώσεις σε αυτούς που ψάχνουν τους δικούς τους ανθρώπους και δε ξέρουν τι να κάνουν;

Το μόνο που μπορούμε να κάνοουμε όλοι μας είναι να βοηθήσουμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και να μη μείνουμε αμέτοχοι. Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις.

50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους… στο βωμό της φλόγας… Τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις και πραγματικά όσο και αν προσπαθήσει κάποιος να δείξει δύναμη, είναι δύσκολο… Καλό κουράγιο!

Αυτά είναι κάποια από τα tweets που αναρτήθηκαν στο Twitter:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;