Φωτιά στην Αττική: Χρήσιμες πληροφορίες που όλοι πρέπει να μοιραστούμε!
Δεν υπάρχουν λόγια για τη μεγάλη φωτιά στην Αττική.

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών αλλά και των πολιτών για τη φωτιά στην Αττική.

Μπορεί να έχουμε δει μεγάλες πυρκαγιές να εκδηλώνονται στην Ελλάδα, αλλά τόσο μεγάλη σε κατοικημένη περιοχή δε μπορούμε να θυμηθούμε.

Ο επίσημος απολογισμός των νεκρών ανέρχεται στους 50, μέχρι στιγμής, και 156 άνθρωποι είναι τραυματίες. Υπάρχουν αγνοούμενοι και όποιος θέλει να επικοινωνήσει για τους δικούς του ανθρώπους θα πρέπει να απευθυνθεί στο 199 για να ενημερώσει.

Οι αρχές έχουν κινητοποιηθεί από εχθές και προσπαθούν να κάνουν ότι γίνεται δυνατό για να μπορέσουν να βρουν τους ανθρώπους που αγνοούνται αλλά και να βοηθήσουν τους πολίτες να ανταπεξέλθουν στην τραγική φωτιά που εκδηλώθηκε.

Φωτιά στην Αττική: Κέντρο συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης στο Μοσχάτο!

Τα social media έχουν κινητοποιηθεί και υπάρχει συνεχόμενη ενημέρωση για όσους έχουν ανάγκη ενώ το ΚΕΕΛΠΝΟ ξεκίνησε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

Υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται και παρακάτω θα δεις διάφορες αναρτήσεις από διάφορους λογαριασμούς των instagrammers, που μπορείς να επικοινωνήσεις και εσύ μέσω των δικών σου λογαριασμών και να βοηθήσουμε όλοι μαζί:

 

 

Δες και αυτό: Φωτιά στην Αττική: Το Facebook ενεργοποίησε υπηρεσία έκτακτης ενημέρωσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;