Φωτιά στην Αττική: Ανέβηκε ο αριθμός των θυμάτων - Τι ανακοίνωσε η Πυροσβεστική;
Nέος απολογισμός για τη φωτιά στην Αττική.

Τα τελευταία στοιχεία για τη μεγάλη φωτιά στην Αττική δείχνουν πως βρέθηκαν 74 νεκροί ενώ οι τραυματίες ανέρχονται στους 164.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, κ. Σταυρούλα Μαλλίρη, ανακοίνωσε στο κοινό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πως ο νέος απολογισμός έδειξε πως ανασύρθηκαν 74 νεκροί από τη μεγάλη φωτιά στην Αττική. Το δύσκολο έργο της καταγραφής των αγνοουμένων συνεχίζεται και όσοι θέλουν να δηλώσουν την εξαφάνιση κάποιου δικού τους ανθρώπου πρέπει να καλέσουν το 199.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, 164 ενήλικες τραυματίστηκαν. 71 από αυτούς παραμένουν στα νοσοκομεία ενώ  23 παιδιά τραυματίστηκαν , εκ των οποίων τα 12 πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο Παίδων.

Η εκπρόσωπος ανέφρε πως  130 άτομα των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πυροσβεστικού Σώματος «οργώνουν» τις περιοχές, Νέου Βουτζά, στο Μάτι και τη Ραφήνα για να βρουν αγνοούμενους και να βοηθήσουν όποιον έχει ανάγκη.

«Το Πυροσβεστικό Σώμα εκφράζει τη θλίψη για τη απώλεια των συνανθρώπων μας και την αμέριστη συμπαράστασή τους στους πληγέντες» ανέφερε η εκπρόσωπος και έκλεισε τη συνένετυξη Τύπου.

Η μεγάλη φωτιά στην Αττική έχει γίνει πρώτο θέμα και στα διεθνή μέσα καθώς την αποκαλούν «ελληνική κόλαση» ενώ είναι εξαιρετικά συγκινητική η κινητοποίηση του ελληνικού λαού και όλοι μαζί προσπαθούμε με τον οποιοδήποτε τρόπο να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.

Αν μπορείς να βοηθήσεις μπες εδώ και δες! 

Ας ελπίσουμε πως δε θα μάθουμε ακόμη πιο δυσάρεστα νέα και να πούμε από την πλευρά μας, καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους.

Πολλοί δήμοι της Ελλάδας έχουν κινητοποιηθεί και προσπαθούν να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να μπορέσουν να βοηθήσουν τους πληγέντες. Πολλές εταιρείες, επίσης, προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα ίδια είδη με σκοπό να τα διαθέσουν για τους πληγέντες ενώ υπάρχουν πολλοί που προσφέρουν χώρους για να φιλοξενήσουν κόσμο που δυστυχώς βίωσε από κοντά τη μεγάλη φωτιά.

Δες και αυτό: Φωτιά στην Αττική: Δες αναλυτικά ποια είναι τα σημεία όπου συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;