7 ταινίες που πρέπει να δεις αν μείνεις σπίτι την Παρασκευή
Ταινίες για να περάσει ευχάριστα η ώρα σου!

Θες να δεις ταινίες και να αράξεις στον καναπέ σου; Σου έχουμε προτάσεις που ίσωσς σου τραβήξουν το ενδιαφέρον!

Τι και αν είναι καλοκαίρι; Τι και αν είναι Παρσκευή; Αυτό δε σημαίνει πως δε μπορείς να αράξεις σπίτι σου, να φας και να δεις ταινίες! Το Σάββατο έρχεται και θες να σε βρει ξεκούραστο οπότε μπορείς να δεις ταινίες και να κανονίσεις super έξοδο την επόμενη μέρα!

Αυτές είναι οι ταινίες που σου προτείνουμε:

1.Justice League

Οπλισμένος από την επανάκτηση της πίστης του για την ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την πράξη ανιδιοτέλειας του Σούπερμαν, ο Μπρους Γουέιν στρατολογεί μια νέα σύμμαχο, την Νταϊάν Πρινς, για να αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο των εχθρών. Μαζί, πλέον, ο Μπάτμαν, ο Σούπερ και η Wonder Woman κινούνται γρήγορα και βρίσκουν σύμμαχους άλλους υπεράνθρωπους για να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή. Αλλά παρά την ιστορική, όσο κι απρόσμενη δημιουργία της λίγκας των υπερηρώων, μπορεί να είναι ήδη αργά για να σώσουν τον πλανήτη από μια καταστροφή κοσμογονικών διαστάσεων.

2.Hangman

Ο παρασημοφορημένος ντετέκτιβ Ρέι Άρτσερ και ο συνάδελφος του, ο ειδικός στη σκιαγράφηση του προφίλ εγκληματιών Γουίλ Ρούνεϊ, αναλαμβάνουν να πιάσουν έναν εκ των πλέον διαβόητων κατά συρροή δολοφόνων της πόλης. Ο ψυχοπαθής αυτός δολοφόνος παίζει μια διεστραμμένη εκδοχή του παιδικού παιχνιδιού Δήμιος. Την ίδια ώρα, η δημοσιογράφος Κρίστι Ντέιβις έχει πάρει στο κατόπι τους δύο ντετέκτιβ, προσπαθώντας να καλύψει καλύτερα την υπόθεση.

3.King Arthur: Legend of the Sword

Ο νεαρός Αρθούρος τρέχει στα σκοτεινά σοκάκια του Λοντόνιουμ με την παρέα του, χωρίς να γνωρίζει για την αριστοκρατική του καταγωγή, μέχρι που αρπάζει στα χέρια του το μυθικό σπαθί Εξκάλιμπερ. Τότε, ωριμάζει και γίνεται κομμάτι της αντίστασης, στην οποία συμμετέχει μια αινιγματική γυναίκα με το όνομα Γκουίνεβιρ, και πρέπει να γίνει δάσκαλος στην ξιφομαχία, να παλέψει με τους δαίμονες του, αλλά και να ενώσει τον λαό του κατά του τύραννου Βόρτιγκερν. Αυτός ο άντρας κάποτε σκότωσε τους γονείς του και έκλεψε από τον Αρθούρο το στέμμα για να γίνει βασιλιάς.

4.Beauty and the Beast

Η «Πεντάμορφη και το Τέρας» ακολουθεί το υπέροχο ταξίδι της Μπελ, μιας πανέμορφης και ανεξάρτητης νεαρής κοπέλας, που φυλακίζεται από ένα Τέρας στο κάστρο του.
Παρά τους φόβους της, γίνεται φίλη με τα μαγεμένα πράγματα που ζουν στο κάστρο και μαθαίνει πώς να κοιτά πίσω από την απόκοσμη παρουσία του Τέρατος, ανακαλύπτοντας την ευγενική καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του.

5.Shot Caller

Ένας γκάνγκστερ που μόλις αποφυλακίστηκε εξαναγκάζεται από τους επικεφαλής της συμμορίας του να διοργανώσει ένα μεγάλο χτύπημα με την αδίστακτη αντίπαλη συμμορία στους δρόμους της Νότιας Καλιφόρνιας.

6.Red Sparrow

Η Ντομινίκα Εγκόβορα είναι πολλά πράγματα: αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατεύσει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Πρίμα μπαλαρίνα που η θηριωδία ώθησε το σώμα και τον νου της στο απόλυτο όριο. Μάστορας του ξελογιάσματος και του πολέμου παραπλάνησης. Όταν παθαίνει έναν τραυματισμό που τερματίζει την καριέρα της, η Ντομινίκα και η μητέρα της πατρονάρονται ώστε να καταταχτεί στη σχολή Σπάροου, μια μυστική υπηρεσία που εκπαιδεύει ιδιαίτερους ανθρώπους όπως η Ντομινίκα και να χρησιμοποιούν αναλόγως τα σώματα και τα μυαλά τους ως όπλα. Αφού υποφέρει της σαδιστικής διαδικασίας εκπαίδευσης, μπαίνει στο πλέον επικίνδυνο πρόγραμμα που έχει ποτέ παραχθεί. Η Ντομινίκα πρέπει πλέον να εναρμονίσει αυτό που ήταν με τις δυνάμεις που τώρα ελέγχει, και η ζωή της να βρίσκεται μόνιμα στην κόψη του ξυραφιού, όπως κι αυτών που νοιάζεται, με έναν πράκτορα της ΣΙΑ να προσπαθεί να την πείσει ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί.

7.American Assassin: Η εκδίκηση

Ο Μιτς Ραπ είναι ένας νεοσύλλεκτος μυστικός πράκτορας της CIA που εργάζεται υπό την καθοδήγηση του βετεράνου Σταν Χάρλεϊ. Οι δύο άντρες αναλαμβάνουν να ερευνήσουν μια σειρά επιθέσεων σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους που κατά τα φαινόμενα μοιάζουν να μην συνδέονται μεταξύ τους. Πράγματι ανακαλύπτουν ένα κοινό μοτίβο βίας που τους οδηγεί στην αναζήτηση ενός μυστηριώδους και αδίστακτου πράκτορα που επιδιώκει να ξεκινήσει παγκόσμιο πόλεμο στην Μέση Ανατολή.

Δες και αυτό: 10 ταινίες που μπορείς να δεις στις καλοκαιρινές διακοπές σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
  
 0 
 2