10 ταινίες που μπορείς να δεις στις καλοκαιρινές διακοπές σου
Ποιος σου είπε πως δε μπορείς να δεις ταινίες στο νησί;

Μπορείς να δεις ταινίες στις διακοπές σου!

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ιδανικές για όλους όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την ομορφιά ενός νησιού ή μιας παραλίας ή ακόμα και του χωριού τους. Στις διακοπές μπορεί να είσαι τις περισσότερες φορές έξω αλλά υπάρχουν και στιγμές που απλά θες να ξαπλώσεις και να αράξεις βλέποντας κάτι που σε διασκεδάζει. Οπότε, μπορείς να δεις ταινίες με τους φίλους σου ή τον σύντροφο σου και να περάσεις μια διαφορετική βραδιά.

Αυτές είναι οι ταινίες που μπορείς να δεις: 

1.The Hangover

Δυο μέρες πριν παντρευτεί ο Doug πηγαίνει στο Λας Βέγκας μαζί με τρεις φίλους του για ένα ξέφρενο εργένικο πάρτι. Την επόμενη μέρα όμως, οι τρεις φίλοι ξυπνούν και κανείς τους δεν θυμάται τίποτα. Το μόνο που ξέρουν είναι ότι για κάποιο λόγο, μια τίγρης βρίσκεται στο μπάνιο τους, ένα μωρό 6 μηνών βρίσκεται στην ντουλάπα της σουίτας που διαμένουν, και το σημαντικότερο… ο Doug ειναι άφαντος! Οι τρεις φίλοι, έχοντας λίγο χρόνο στη διάθεσή τους, θα πρέπει να μαζέψουν ότι στοιχείο έχουν στα χέρια τους για να θυμηθούν τι έγινε το προηγούμενο βράδυ, ώστε να βρούν τον Doug και να επιστρέψουν για τον γάμο.

2.The Hangover II

Ο Φιλ, ο Στου, ο Άλαν κι ο Νταγκ ταξιδεύουν στην εξωτική Ταϊλάνδη για τον γάμο του Στου. Μετά το πάρτι εργένηδων του Λας Βέγκας, ο Στου έχει αποφασίσει να μην το ρισκάρει κι έτσι έχει κανονίσει ένα απλό και ήσυχο γεύμα. Τα πράγματα, όμως, δεν γίνονται πάντα έτσι όπως εμείς τα έχουμε σχεδιάσει. Και μπορεί ό,τι έγινε στο Βέγκας να έμεινε στο Βέγκας, αλλά αυτό που θα γίνει στην Μπανγκόγκ ξεπερνά κάθε φαντασία.

3. The Hangover Part III

Ο Φιλ, ο Στου και ο Νταγκ ζουν ευτυχισμένες και ήσυχες οικογενειακές ζωές. Τα τατουάζ έχουν αφαιρεθεί με λέιζερ, τα φωτογραφικά τους αρχεία έχουν εκκαθαριστεί. Το τελευταίο πράγμα που άκουσαν για τον μαγνήτη καταστροφής με τ’ όνομα Λέσλι Τσάο, είναι ότι κατέληξε σε μια ταϊλανδέζικη φυλακή. Με τον Τσάο έξω από την καθημερινότητα τους, η παρέα έχει σχεδόν ανακάμψει από τις νύχτες που περιφέρονταν στις κακόφημες περιοχές του Λας Βέγκας, μέσα σε μια θολούρα από ρούφις, απαγωγές, πυροβολισμούς… κυνηγημένοι από τους μαφιόζους εμπόρους ναρκωτικών της Μπανγκόκ. Το μόνο μέλος της αγέλης που δεν είναι ικανοποιημένο είναι ο Άλαν. Του λείπει ακόμη μια αίσθηση σκοπού. Το μαύρο πρόβατο της παρέας έχει σταματήσει να παίρνει φάρμακα κι έχει ενδώσει στις φυσικές του παρορμήσεις -κάτι που για τον Άλαν σημαίνει κανένα φιλτράρισμα και έλλειψη ορίων και κρίσης- μέχρι που ένα προσωπικό θέμα θα τον αναγκάζει να αναζητήσει την βοήθεια που χρειάζεται. Και ποιος καλύτερος για κάτι τέτοιο από τους τρεις κολλητούς του που θα τον βοηθήσουν να κάνει το πρώτο βήμα. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει γάμος. Ούτε μπάτσελορ πάρτι. Άρα, όλα θα πάνε καλά, σωστά; Νομίζετε! Όταν η «αγέλη» θα βγει στο δρόμο, όλα είναι πιθανά και όλα ανατρέπονται.

4.Almost Famous

Ο δεκαπεντάχρονος William Miller προσλαμβάνεται από το περιοδικό Rolling Stone για να ακολουθήσει ένα ανερχόμενο ροκ γκρουπ, τους Stillwater, και να γράψει γι αυτούς. Ο William ακολουθεί το γκρουπ στην περιοδεία του, μένοντας για πρώτη φορά μακριά από τη μαμά του με την έντονη προσωπικότητα, μαθαίνοντας τον πραγματικό κόσμο της ροκ και γνωρίζοντας για πρώτη φορά τα ερωτικά σκιρτήματα.

5.Vicky Cristina Barcelona

Η Βίκυ και η Χριστίνα είναι δυο κοπέλες που περνάνε τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ισπανία . Η Βίκυ είναι σοβαρή και συγκροτημένη και έτοιμη να παντρευτεί. Η Χριστίνα είναι περιπετειώδης. Γνωρίζουν ένα φλογερό Ισπανό ζωγράφο και την όμορφη αλλά ιδιόρρυθμη πρώην σύζυγο του. Ένα ερωτικό τρίγωνο σχηματίζεται, και μια ρομαντική περιπέτεια ξετυλίγεται.

6.Forgetting Sarah Marshall

Ο ταλαντούχος πλην όμως άσημος μουσικός Πίτερ βρίσκεται μονίμως στη σκιά της διάσημης κοπέλας του, της τηλεοπτικής σταρ Σάρα Μάρσαλ. Όταν εκείνη τον χωρίζει απρόσμενα, ο κόσμος του καταρρέει. Μοναδική ελπίδα να ξεχάσει είναι η εξωτική Χαβάη, όταν όμως φτάνει στο ξενοδοχείο διαπιστώνει ότι εκεί βρίσκεται και η Σάρα με τον νέο της εραστή, έναν δημοφιλή μουσικό γνωστού συγκροτήματος. Και τότε ο χειρότερος εφιάλτης κάθε άντρα ξεκινά!

7.Stigmata

Η Φράνκυ είναι μία 20χρονη κομμώτρια που ζούσε μία έντονη ζωή όπως κάθε νέος της ηλικίας της. Κάποια στιγμή όμως η ζωή αυτή διαταράσσετε από μία σειρά ανεξήγητων φαινομένων καθώς και απο την εμφάνιση παράξενων σημαδιών στο σώμα της. Όταν οι γιατροί δεν μπορούν πια να δώσουν καμία εξήγηση μία τυχαία συνάντηση με ένα ιερέα έχει ως αποτέλεσμα να παρατηρήσει ο τελευταίος ότι τα σημάδια είναι αντίστοιχα με αυτά της σταύρωσης του Ιησού. Αμέσως ειδοποιείτε το Βατικανό το οποίο στέλνει ειδικό ιερέα να εξετάσει την υπόθεση. Όταν ο ιερέας καταλαβαίνει ότι η Φράνκυ είναι “στιγματισμένη” – χαρακτιριστικό που φέρουν συνήθως άτομα που “βρίσκονται” πολύ κοντά στο Θεό – και εξουσιασμένη από μία ισχυρή δύναμη, θα κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να εξασφαλίσει την ακεραιότητά της και ζωή της.

8.Annabelle

Η όμορφη vintage κούκλα που επιλέγει να κάνει δώρο ο Τζον Φορμ στην έγκυο γυναίκα του, Μία, μοιάζει να είναι ιδανική. Η χαρά της Μία για την κούκλα Άναμπελ δεν θα κρατήσει για πολύ όμως… Σύντομα, το ζευγάρι θα δεχτεί μία βίαιη επίθεση από μια ομάδα σατανιστών. Φεύγοντας, οι σατανιστές δεν αφήνουν πίσω τους μόνο αίμα και τρόμο, αλλά και μία δαιμονισμένη Άναμπελ, η οποία θα διαταράξει τα πνεύματα για τα καλά.

9.Death Proof

Μετά τη δύση του ηλίου, η Τζανγκλ Τζούλια, η πιο καυτή DJ του Όστιν, βρίσκει τον χρόνο να ξεσαλώσει με τις δύο κολλητές της. Οι τρεις σέξι φίλες γυρίζουν από μπαρ σε μπαρ και τραβάνε τα βλέμματα όλων. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι πως έχουν τραβήξει και την προσοχή του κασκαντέρ Μάικ, ενός επικίνδυνου ψυχοπαθούς δολοφόνου, ο οποίος σκοτώνει όμορφες γυναίκες χρησιμοποιώντας το διαμορφωμένο ειδικά αμάξι του.

10.Django Unchained

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ο Ντζάνγκο είναι ένας απελευθερωμένος σκλάβος που τώρα βοηθάει έναν Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων. Ως ανταλλαγή, περιμένει βοήθεια για τον απώτερο σκοπό του: να εκδικηθεί το πρώην αφεντικό του, τον Κάλβιν Κάντι, που έχει απαγάγει τη γυναίκα του και θέλει ξανά τον Τζάνγκο με αλυσίδες.

Δες και αυτό: 10 ταινίες που πρέπει να δεις αν μείνεις σπίτι το Σάββατο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;