Power of Love: «Χείμαρρος» ο Μιχάλης! Αποκαλύπτει τα πάντα για τη σχέση με τη Τζούλια!
Το Power of Love συνεχίζεται και χωρίς τις κάμερες!

Το Power of Love μπορεί να τελείωσε αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε συνεχίζεται στην Ελλάδα.

Όλοι ξέρουμε πως η εκπομπή «Power of Love» γυριζόταν στην Κωνσταντινούπολη αλλά πλέον το βλέπουμε στην Ελλάδα μέσω του Instagram αλλά και των διαφόρων post που κυκλοφορούν ανά διαστήματα από τους παίκτες.

Υπάρχουν ζευγάρια που παραμένουν μαζί μετά το τέλος του παιχνιδιού και ζουν τον έρωτα τους, αλλά ένα ζευγάρι που δεν είναι πια μαζί είναι η Τζούλια Καραγιάννη και ο Μιχάλης Κάββαλος. Το ζευγάρι χώρισε και πολλοί θαυμαστές τους απογοητεύτηκαν που δε συνέχισαν να είναι μαζί. Πολλά ακούστηκαν, πολλά δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν και πολλά post αναρτήθηκαν σε stories.

Ο Μιχάλης Κάββαλος μίλησε πρώτος για το χωρισμό του με τη Τζούλια και μέσω ενός βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα για τον χωρισμό με τη νεαρή μελαχρινή αλλά και πως είναι τώρα οι σχέσεις τους. O πρώην παίκτης αποκάλυψε πως τα προβλήματα ξεκίνησαν τρεις μέρες πριν από τον τελικό του reality αγάπης και η Τζούλα του είχε πει off κάμερας πως νιώθει πιεσμένη με την κατάσταση. Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει πως προσπάθησε να τη χαλαρώσει και να μην την πιέζει.

Επίσης, είπε πως βρέθηκε στην Αθήνα για δυο εβδομάδες και πως προσπάθησε να τον δει αλλά εκείνη τον απέφυγε. Δεν παρέλειψε να πετάξει και τα «καρφιά» του για τη Μύκονο (η Τζούλια πήγε στο νησί μετά το παιχνίδι).

Πάντως, όλοι περιμένουμε να ακούσουμε και την πλευρά της Τζούλιας γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε σε έναν χωρισμό φταίνει και οι δυο, όχι μόνο ο ένας!

Δες το βίντεο:

Δες και αυτό: Power of Love ΤΕΛΙΚΟΣ: Θυμάσαι πως ξεκίνησαν οι σχέσεις των φιναλίστ; (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
0'
60 - 57
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;