Power of Love: Η Τζούλια απαντά για τον χωρισμό και στέλνει το δικό της μήνυμα!
Το Power of Love δεν ήταν αρκετό για να τους «κρατήσει» μαζί!

Το Power of Love μπορεί να ήταν το παιχνίδι της αγάπης, αλλά μάλλον δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει και εκτός γυρισμάτων, την Τζούλια Καραγιάννη και τον Μιχάλη Κάββαλο μαζί.

Οι δυο παίκτες, φαίνεται, πως ασπάζονται τα λόγια της σοφής τραγουδίστριας, Δέσποινας Βανδή, και περνούν και μόνοι τους καλά, τα καταφέρνουν μια χαρά, καθώς μετά τη λήξη του παιχνιδιού η μόνη φορά που τους είδαμε μαζί ήταν σε ένα story της πρώην παίκτριας όπου μιλούσαν με βίντεοκλήση. Τα σενάρια περί χωρισμού δεν άργησαν να εμφανιστούν και όπως έχει γίνει γνωστό, οι δυο παίκτες του Power of Love παίζουν σε ξεχωριστές παραλίες.

Μετά από πολλές ερωτήσεις των θαυμαστών, σχόλια σε φωτογραφίες, live του Μιχάλη στο Facebook και υπονοούμενα στο Instagram, μάθαμε πως δεν είναι μαζί και η Τζούλια Καραγιάννη «πέταξε» αρκετά καρφιά στα stories της, όταν δέχτηκε να παίξει το νέο παιχνίδι των ερωτήσεων που έχει κατακλύσει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Τζούλια δεν έχει παρουσιάσει τα πράγματα από τη δική της πλευρά αλλά φροντίζει να δείχνει πως έχει ενοχληθεί από όσα ακούγονται για εκείνη και τον τρόπο που επέλεξε να κρατήσει απόσταση από όλο αυτό που έχει γίνει.

Στην ερώτηση «Χωρίσατε με τον Μιχάλη, απάντησε «Ότι ξέρετε εσείς, ξέρω και εγώ», ενώ για καλημέρα ανήρτησε μια φωτογραφία με τα εξής λόγια:

«Η αξιοπρέπεια είναι αθόρυβη. Την παίρνεις μαζί σου και δεν ενοχλείς κανέναν, ότι και αν μπορεί να λέει για εσένα»…

Πάντως, σε άλλα νέα οι πρώην παίκτες του Power of Love αρμενίζουν τα πέλαγα, βγάζουν τις φωτογραφίες τους και όπως φαίνεται θα ζήσουν ένα μοναδικό καλοκαίρι, αφού τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω τους. Πάντως, είναι το μόνο ζευγάρι που έχουμε δει μέχρι στιγμής να χωρίζει, καθώς Μιζεράκη-Ζάρλας, Θεόφιλος-Λορένη, Νατσάκος-Βεαζόγλου και Παναγίδης-Χρυσαντίδου ζουν τον έρωτα τους και είναι συνεχώς μαζί.

Δες τις φωτογραφίες:

Δες και αυτό: Power of Love: Μιζεράκη-Ζάρλας μαζί με Δώρο-Αθηνά και η Λορένη στην παραλία με το αγόρι της! (photos,video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
4'
71 - 63
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;