Φοιτητική ζωή: 5 tips για να την οργανώσεις σωστά!
Υπάρχουν tips που θα κάνουν τη φοιτητική ζωή καλύτερη!

Φοιτητική ζωή… Ένα lifestyle που πολλοί ζηλεύουν και θέλουν να επιστρέψουν σε εκείνα τα χρόνια!

Η φοιτητική ζωή απαιτεί πράγματα από εσένα. Αρχικά απαιτεί να την απολαύσεις σε όλες τις βαθμίδες που διαθέτει. Είτε πρόκειται για τα ξενύχτια που θα περάσεις πάνω από ένα βιβλίο, είτε από τις στιγμές που θα ξενυχτάς με τους συμφοιτητές σου σε κάποια εκδήλωση.

Αυτά είναι τα tips για να οργανώσεις σωστά τη φοιτητική ζωή σου! 

1.Κάνε ένα πλάνο. 

Χρειάζεσαι πρόγραμμα. Για όλα! Οκ, είναι ωραίο να υπάρχουν αυθόρμητες στιγμές αλλά καλύτερα να τις αφήσουμε για τον έρωτα αυτές. Στη σχολή πρέπει να έχεις πρόγραμμα για να είσαι ενήμερος για ότι κάνεις και ότι πρόκειται να προκύψει. Το πρόγραμμα της εξεταστικής και των μαθημάτων σου πρέπει πάντα να υπάρχει σε κάποιο τετράδιο ή ατζέντα για να μην ξεχνιέσαι.

2.Οργάνωσε το χώρο σου! 

Ο χώρος πρέπει να είναι διαμορφωμένος έτσι, ώστε να μη σου αποσπά την προσοχή. Σύμφωνα με μελέτες, ένας ακατάστατος χώρος μας προκαλεί νεύρα χωρίς να το καταλάβουμε και δε μπροούμε να συγκεντρωθούμε.

3.Κοιμήσου.

Είμαστε φαν του ύπνου, αλλά πρέπει να ξέρεις πως σου κάνει καλό. Με τον ύπνο ξεκουράζεις το μυαλό σου και προετοιμάζεσαι καλύτερα για την επόμενη μέρα καθώς είσια έτοιμος να ξεκινήσεις τις δραστηριότητες σου.

4.Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Όποις βιάζεται σκοντάφτει! Ισχύει! Όταν κάνεις βιαστικά πράγματα δεν καταφέρνεις τίποτα. Ηρέμησε, τσέκαρε το πρόγραμμα σου και κάνε ότι μπορείς μέσα στην ημέρα σου.

5.Βρες το χώρο που μπορείς να διαβάσεις.

Μπορεί να μην είναι το σπίτι σου αυτός ο χώρος. Πολλοί φοιτητές επιλέγουν διάφορα καφέ ή πάρκα για να διαβάσουν. Όλα είναι θέμα έμπνευσης.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 5 λάθη που κάνουν όλοι οι φοιτητές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;