Φοιτητική ζωή: 5 λάθη που κάνουν όλοι οι φοιτητές!
Μαθαίνεις πολλά στη φοιτητική ζωή!

Στη φοιτητική ζωή, όλοι έχουμε κάνει λάθη αλλά πρέπει να προσέχουμε να μην τα επαναλαμβάνουμε!

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μας στη σχολή που έχουμε μπει, προσπαθούμε να δούμε τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να προχωρήσουμε, αναζητούμε λύσεις για να περάσουμε τα μαθήματα και γενικότερα προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που θα μας βοηθήσουμε να τελειώσουμε πιο γρήγορα. Φυσικά, κάνουμε και άλλα πράγματα που δεν αφορούν τη σχολή για να μπορέσουμε να αποφορτιστούμε από την ένταση και την πίεση.

Η φοιτητική ζωή είναι για να μάθουμε… Να κάνουμε λάθη, να κάνουμε σωστές κινήσεις, να γνωρίσουμε κόσμο και να ανακαλύψουμε για μια ακόμη φορά τον κόσμο, ως ενήλικες πλέον. Υπάρχουν, όμως, κάποια λάθη που κάνουμε και δυστυχώς τα επαναλαμβάνουμε!

Αυτά είναι τα λάθη που κάνουμε στη φοιτητική ζωή μας: 

1.Ξεχνάς τις εργασίες. 

Οι εργασίες είναι πολύ σημαντικές και ειδικά αν θες να περάσεις κάποιο μάθημα με βαθμό. Άσε, που σε πολλά μαθήματα δίνεις εργασία και περνάς «έτσι! Μήπως να το ξανασκεφτείς;

2.Αρνείσαι να κάνεις πρακτική.

Η πρακτική άσκηση θα σου κάνει καλό, όσο και αν το αρνείσαι! Θα σε βοηθήσει να κάνεις τη θεωρία πράξη και να κατανοήσεις καλύτερα κάποια πράγματα.

3.Θεωρείς πως στην αρχή κάθε εξαμήνου, ότι δε χρειάζεται αν δίνεις το παρόν στα μαθήματα. 

Είναι σημαντικό. Μπορείς να κερδίσεις πολλά. Να γνωρίσεις καθηγητές, νέα άτομα και να κατανοήσεις από την αρχή το μάθημα.

4.Δε θέτεις στόχους. 

Νομίζεις πως η φοιτητική ζωή είναι μόνο να περνάς τα μαθήματα και να διαβάζεις; Όχι, βέβαια.Είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στο επόμενο βήμα της ζωής σου και πρέπει να δώσεις προσοχή.

5.Επιλέγεις μαθήματα που δε σου αρέσουν.

Διάλεξε μαθήματα που πιστεύεις ότι πραγματικά αξίζουν. Είναι άδικο να διαλέγεις μαθήματα που δε σου αρέσουν, γιατί θα ζορσιτείς πολύ!

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 5 πολύ απλοί τρόποι για να ενισχύεις τη μνήμη σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;