83 Θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους- Δες ΕΔΩ τις προκηρύξεις!
Δείτε αναλυτικά!

51 Θέσεις εργασίας – Δήμος Νέστου

Ο Δήμος Νέστου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 51 ατόμων για την κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών του Δήμου Νέστου, που εδρεύει στην Χρυσούπολη και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

Κωδικός
θέσης
Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός
ατόμων
ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ Χρυσούπολη ΔΕ Χειριστών JCB 3 ΜΗΝΕΣ 2
ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ Χρυσούπολη ΔΕ Οδηγών Γ΄ κατηγορίας τουλάχιστον 3 ΜΗΝΕΣ 7
ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ Χρυσούπολη ΥΕ 16 Εργατών καθαριότητας οδών και πλατειών και κοινόχρηστων χώρων 3 ΜΗΝΕΣ 16
ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ Χρυσούπολη ΔΕ Ηλεκτρολόγων 3 ΜΗΝΕΣ 1
ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ Χρυσούπολη    ΔΕ Υδραυλικών 3 ΜΗΝΕΣ 1
ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ Χρυσούπολη ΔΕ Οικοδόμων 3 ΜΗΝΕΣ 2
ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ Χρυσούπολη ΔΕ Ξυλουργών 3 ΜΗΝΕΣ 1

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Νέστου (Πρεμετής 64200 Χρυσούπολη).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την 10η Ιουλίου 2018 και λήγει την 16ηΙουλίου 2018 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.6και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Νέστου, Πρεμετής, Τ.Κ. 642 00 ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψιν κας Πανταζή Πηνελόπης (τηλ. επικοινωνίας: 2591350151). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την 12η Ιουλίου 2018 και λήγει την 23ηΙουλίου 2018 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;