Survivor 2018 ημιτελικός: Τι θα γίνει στον σημερινό
Survivor 2018 ημιτελικός σήμερα! Για να δούμε τι θα δούμε!

Σήμερα, 12 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ο Survivor 2018 ημιτελικός, όπου η τριάδα: Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα Μεταξά θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι. Όχι όμως σε κάποιον αγωνιστικό χόρο, αλλά στο πλατό.

Θα παρακολουθήσουμε βίντεο και στιγμές των παικτών που δεν έχουν προβληθεί μέχρι τώρα στην τηλεόραση, ενώ θα βρίσκονται εκεί ΟΛΟΙ. Διάσημοι και Μαχητές που έχουν φύγει από το παιχνίδι, θα μιλήσουν και θα μοιραστούν στιγμές τους από το ριάλιτι επιβίωσης.

Χάρης Γιακουμάτος: Δε μπορείς να φανταστείς πόσα κιλά έχασε στο Survivor 2018! (video)

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς θα πραγματοποιείται η προτελευταία ψηφοφορία του κοινού, η οποία θα κρίνει ποιοι δύο παίκτες θα περάσουν από τον ημιτελικό στον τελικό του Survivor.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο Survivor 2018 ημιτελικός, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει τους νικητές και φυσικά τον ένα άτυχο που έφτασε πολύ κοντά αλλά δεν κατάφερε φτάσει στο τέλος.

Κατερίνα Δαλάκα, Ηλίας Γκότσης ή Μελίνα Μεταξά; Ποιοί θα περάσουν στον τελικό του #survivorgreece; Πες μας στα σχόλια εσύ ποιον υποστηρίζεις; ⤵️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yupiii.gr (@yupiiigr) στις

Ετοιμαζόμαστε για το Survivor Ημιτελικό!Ολοι 22:15(νομίζω?❤️)στο @skaitv @survivorgreece !!Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά και ειδικά στον Ηλίας,την Μελινα και την Κατερίνα!Εγω υποστηρίζω την Κατερίνα(συγγνώμη για τους άλλους fans?)!!Παμε Κατερινιωω?? – @konstantinaspyropoulou @konstantinaspyropoulou // #survivor2018 #survivorfinale #survivorgr #survivor #teamspyropoulou #konstantina #spyropoulou #queenDina #skaitv #makeup #getready #angels #loveyou #summer #katerinadalaka #winner #mypassion #myispiration #myeverything #supporther

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ɴᴛɪɴᴀ sᴘʏʀᴏᴘᴏᴜʟᴏᴜ | ?? (@konstantina_spyropoulou_fans) στις

Απόψε στις 21:00 ο ημιτελικός του Survivor? Stay tuned to @skaitv.gr #SurvivorGR #SkaitvGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;