Χάρης Γιακουμάτος: Δε μπορείς να φανταστείς πόσα κιλά έχασε στο Survivor 2018! (video)
Η αποκάλυψη που έκανε ο Χάρης Γιακουμάτος θα σε αφήσει άφωνο!

Ο Χάρης Γιακουμάτος ήταν και αυτός ένας από τους παίκτες του Survivor 2018 που δεν κατάφερε να φτάσει στην «πηγή» και να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, Χάρης Γιακουμάτος, έφτασε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα μαζί με τον Νικόλα Αγόρου και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Survivor ΠΑΝΟΡΑΜΑ, όπου μίλησε για όλα όσα έζησε στο παιχνίδι επιβίωσης.

Χάρης Γιακουμάτος: 7 πράγματα για τον παίκτη του Survivor 2018

Καθώς μιλούσαν στην εκπομπή οι δυο τους, ξεκίνησαν να ανφέρονται στην μεγάλη αλλαγή που είχε στην εμφάνιση του, από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και τώρα και αποκάλυψε πως έχει χάσει 20 κιλά! Ναι, ναι καλά διάβασες!

Πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν δει τρομερή αλλαγή στην εμφάνιση τους αφού βγήκαν από το παιχνίδι. Ο Νικόλας Αγόρου μάλιστα είχε πρηστεί εξαιτίας των ενέσεων κορτιζόνης που έκανε για διάφορους τραυματισμούς.

O Χάρης Γιακουμάτος αναφέρθηκε επίσης και στην «κόντρα» του με τον Ηλία Γκότση λέγοντας:

«Εμένα με έκανε να αισθανθώ ότι οι τέσσερις άνθρωποι που φύγανε, μας κατηγορούσαν για ένα πράγμα που δεν κάναμε. Και ήθελα να πει ο Ηλίας ακριβώς για ποιον μιλάει, για τι μιλάει και ποιο είναι το θέμα, ώστε να το λύσουμε. Να το συζητήσουμε και να το λύσουμε. Αυτό ήταν το όλο ζήτημα. Όταν φεύγεις από μία ομάδα και ξαφνικά σε κατηγορούν, χωρίς να σου έχουν πει εδώ και 4.5 μήνες, να σε πιάσουν και να σου πουν ότι κάνεις κάποιο λάθος και γιατί το κάνεις. Και ξαφνικά με το που αλλάζουν οι ομάδες σου επιτίθεται με αυτόν τον τρόπο…».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;