Η νέα δήλωση του Πάνου Βλάχου προκαλεί ερωτήματα!
Πραγματικά προσπαθούμε να δούμε τι συμβαίνει!

Εμείς γνωρίζαμε πως ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανατφυλλίδου, ότι έχουν χωρίσει αλλά τώρα γυρνάμε το κεφάλι στο πλάι και αναρωτιόμαστε.

Το ζευγάρι που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», αποφάσισε να πάει στην Αμερική και να κυνηγήσει το όνειρο του .Βέβαια, κατά καιρούς εμφανίζονται και στην Ελλάδα.

Ο κόσμος της ελληνικής showbiz είχε «βουήξει» όταν μαθεύτηκε ότι οι δυο τους χώρισαν και μάλιστα, η Μαρία Σολωμού το είχε πει σε συνέντευξη της. Όμως, τα πράγματα φαίνεται πως έχουν πάρει άλλη τροπή. Οι δυο τους έχουν ξεκινήσει πάλι τα likes στο Instagram και ο Πάνος Βλάχος έκανε μια δήλωση που μας προκαλεί ερωτήματα.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του στο People ανέφερε: 

Θεωρείς ότι αν μιλήσεις για τη σχέση σου, την «πουλάς»;

«Όχι, αν μιλήσω, δεν την πουλάω. Αλλά επειδή για εμένα είναι πολύ ιερή η προσωπική μου ζωή και επειδή έχω την τύχη να έχω σπουδαίους ανθρώπους στη ζωή μου, αισθάνομαι ότι έτσι το προστατεύω. Δεν είναι «μία σχέση», για εμένα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου».

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά! Είναι μαζί τα παιδιά; Είναι η Ιωάννα ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του; Τι συμβαίνει επιτέλους;

Δες και αυτό: Ένα βίντεο στο Instagram έβαλε τέλος στην «κόντρα» Βλάχου- Φουρέιρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;